Systemtekniker till IT med servicekänsla och bred kompetens

Systemtekniker till IT med servicekänsla och bred kompetens

Just nu befinner sig Karlskoga Energi & Miljö i en spännande förändringsresa där du kommer få en viktig roll med stor möjlighet att påverka och utveckla ditt eget arbete. Företaget söker en serviceinriktad systemtekniker till IT-avdelningen som tycker om att lösa problem och alltid har kunden i fokus.

Om tjänsten

Hos Karlskoga Energi & Miljö, som supporterar 190 användare, kommer du att arbeta med bland annat användarsupport, ärendehantering, drift, support, felsökning och felavhjälpning av server och klient.

Du kommer också att ha kontakt med externa leverantörer. Jobbet innebär arbete både enskilt och i grupp. Du kommer att jobba med att ständigt förädla den befintliga IT-miljön och dess verksamhetssystem. Du ingår i ett trevligt team med åtta kollegor som leds av IT-chefen.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet och kanske till och med en akademisk utbildning, eller liknande inom IT. Vi ser att du har erfarenhet som IT- eller systemtekniker.

Du är ansvarstagande och gillar att lösa problem, är nyfiken, har en hög servicekänsla samt är van att arbetsanhopningarna kommer vid olika tillfällen och sammanhang.
Du har god pedagogisk förmåga, lätt att lära samt är utåtriktad och positiv med ett brinnande intresse för IT och teknik. Du tar ansvar, är strukturerad som person och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Du har körkort B.

Vi vill att du har goda kunskaper inom:
  • Windows Klient och Server operativsystem
  • Active Directory och Group Policies
  • Support och ärendehantering
Vi ser det som meriterande om du dessutom har kunskaper inom:
  • Skript och databashantering, MS SQL
  • VMware vCenter, virtuella servrar, ESX
  • Applikationspaketering
  • Erfarenhet av administration och felsökning av nätverk och brandväggar
  • Systemövervakning
Om verksamheten

Karlskoga Energi & Miljö säljer tjänster inom produktion och distribution av värme, el och biogas. Andra verksamheter är vatten och avlopp, renhållning, återvinning, stadsnät och småskalig vattenkraft. Företaget sysselsätter cirka 190 anställda och omsätter drygt 500 Mkr per år.
Du kan läsa mer om koncernen på www.karlskogaenergi.se

Vision
Vi skapar ekonomisk tillväxt samtidigt som vi kontinuerligt minskar det ekologiska fotavtrycket och bidrar till människors hälsa och trygghet.

Affärsidé
Vi ska inom respektive verksamhetsområde tillgodose den kvalitet och effektivitet som kunderna önskar. Med fokus på kundernas behov skapar Karlskoga Energi & Miljö mervärden och utvecklas med hållbarhet som främsta mål.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Urban Appelquist
Telefon 0703-77 45 95
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)