Kamux söker en engagerad bilförsäljare till Örebro

Kamux söker en engagerad bilförsäljare till Örebro

Är du social och driven med ett genuint intresse för bilar? Vet du med dig att du har talang för att sälja? Då kanske det är dig vi söker. Vi tror att vi kan erbjuda dig ett av de roligaste säljjobben på marknaden. Till vår inarbetade och populära bilbutik i Marieberg, Örebro behöver vi anställa en till säljare.

Det är lite annorlunda att jobba hos oss. Först och främst satsar vi mycket på dig och din utveckling. Det är viktigt för oss att du ska trivas och ha framgång. Vi har exempelvis ett väl genomarbetat program för att utbilda dig i allt du behöver veta för att få en bra start på det nya jobbet. Dessutom kommer du bli del av ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra och har roligt på jobbet. Du kommer få arbeta hårt, men vi har ett attraktivt lönesystem och din insats kommer löna sig. Möjligheterna till en konkurrenskraftig lön är stora!

Kamux har specialiserat sig på att sälja begagnade bilar till förmånliga priser och att erbjuda en service utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:

Det krävs en del av en bra bilförsäljare. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, så det är viktigt att ge god service och vara på gott humör även under stress. Man behöver vara kontaktskapande och inge förtroende. Då köp av bil är en stor investering är det viktigt att du som säljare är ärlig och tydlig med vilka tjänster Kamux erbjuder - och inte erbjuder. Du ska hjälpa kunden att hitta det han/hon söker!

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. Kunden kan till exempel vilja veta vilken prestanda bilen har, hur mycket bensin den förbrukar eller hur säker bilen är. Tidigare erfarenhet av branschen är dock inget krav. Vi letar alltid efter rätt person med vilja, intresse och en bra attityd - oavsett bakgrund. Sedan tillhandahåller vi utbildning och lär dig allt du behöver kunna.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • du har en hög arbetsmoral
  • du är positiv och omtänksam
  • du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • du har B-körkort.
Meriterande är om du har erfarenhet från tidigare försäljning, i butik eller på telefon/online.

Vi erbjuder dig:

Ett ungt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och försäljningschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:

Känner du att du verkligen vill bli en del av det växande och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev från länken nedan senast den 30 april. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Anders Johansson, HR-chef på Kamux. Du når honom på mail anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett brett utbud samt erbjuda förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör.

Vi är idag den av de största nordiska bilåterförsäljarna som enbart inriktar sig på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 47 butiker runt om i Finland, 15 i Sverige och 4 i Tyskland. År 2018 sålde vi cirka 46 000 bilar och totalt har Kamux haft över 200 000 nöjda kunder.