Servicetekniker inom port till KONE, Örebro

Servicetekniker inom port till KONE, Örebro

Vill du arbeta inom ett internationellt marknadsledande bolag med den senaste tekniken inom portar och automatiska dörrar och ha ett fritt arbete med tillgång till egen bil? Nu söker KONE en servicetekniker för portar och automatiska dörrar till Örebro med inriktning service och feltagning.

Som porttekniker ansvarar du för bland annat underhållsservice, reparationer samt montage av nya utrustningar. Du utgår hemifrån och planerar själv din arbetsdag vilket innebär att vi söker en ansvarsfull person. Du arbetar både självständigt och i team, med trevliga, engagerade, och prestigelösa kollegor - med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Du har B-körkort
  • Meriterande är om du har el- eller mekanisk inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från underhålls- och installationsarbeten inom port eller dörrautomatiksbranschen. Vi ger dig den produktutbildning du behöver
Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakter med KONEs kunder och behöver därför ha en mycket god känsla för service. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-06-24. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Robert Norrman, Distriktschef på tfn. 08-752 36 80.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 7 aug (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.