Kontorschef till LR Revision och Redovisning i Örebro/Vingåker

Kontorschef till LR Revision och Redovisning i Örebro/Vingåker

Arbetsuppgifter

I din roll som kontorschef ligger ditt fokus på övergripande redovisningsfrågor och processer och några av dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Planering av redovisningsuppdrag samt stötta medarbetarna i sitt arbete
  • Utveckla rutiner, processer och driva utvecklingen framåt för redovisningslösningar
  • Personalansvar för 20 personer (på Örebrokontoret)
  • Fortsätta utveckla och driva den påbörjade digitaliseringsresan
Vem är du?

Du är en positiv person som drivs av att hitta nya lösningar och utveckla verksamheten. Du är en utbildad ekonom och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från en redovisningsroll på byrå.
Förutom att du är trygg inom redovisning, så är du en naturlig ledare med ett driv och en framåtanda. Har du tidigare haft personalansvar ser vi det också som meriterande.

Du erbjuds

Som kontorschef får du en beslutsfattande roll med ett stort ansvar för att driva och utveckla verksamheten framåt. Du kommer att ha en övergripande redovisningsroll och främst stötta medarbetarna på redovisningssidan i sitt arbete men även ansvara för att utveckla processer, program och rutiner. I din roll har du personalansvar med tillhörande medarbetar- och lönesamtal samt arbetsmiljöfrågor.

I den här processen samarbetar LR Revision och Redovisning i Örebro/Vingåker AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

LR Revision & Redovisning är ett stort, rikstäckande nätverk med över 70 lokala kontor runt om i Sverige. Vi samverkar för att alltid kunna erbjuda rätt hjälp på rätt plats. En av våra viktiga styrkor är den lokala förankringen och våra nära relationer med kunderna. Vi är samtidigt stora och starka i och med och all den kraft och specialistkunskap som finns att tillgå i vårt nätverk av revisorer, redovisningskonsulter och skatteexperter. Vi på LR Revision & Redovisning i Örebro har stor kunskap och lång erfarenhet från en mängd olika branscher. Vi är en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det lilla som det medelstora företaget samt erbjuder en utvecklande miljö för våra anställda. Hos oss får kunderna ett personligt och professionellt bemötande när vi hjälper dem att förvalta och utveckla sina företag.
Vår vision är att vara en byrå i framkant, som hänger med i branschtrender och är en attraktiv arbetsplats för våra anställda.
LR Revision och Redovisning Örebro (lr-orebro.se)
Mer info
Kontaktperson Matilda Thelin
Telefon 08-525 01 800
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!