Software Engineer till Josam

Software Engineer till Josam

Inledning:
Är du en innovativ mjukvaruutvecklare som vill bli en viktig pusselbit i att utveckla, förbättra och effektivisera Josams produkter? Perfekt! Nu söker vi dig som vill arbeta som Software Engineer hos ett globalt företag där du är med hela vägen från idé till färdig produkt. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Josam, som är en del av Snap-on Inc, har sin bas i Örebro och har under ett flertal år varit en global leverantör av reparations- och mätutrustning för fordonseftermarknaden. Produkterna och tjänsterna inkluderar utrustning, system, mjukvara och data för reparation av krockskadade fordon och hjulinställning av tunga fordon. Hos Josam får du arbeta i teknikens framkant tillsammans med ett erfaret gäng. I Örebro arbetar totalt 25 kollegor, varav tre i ditt närmsta team.

Professionals Nord söker för Josams räkning en Software Engineer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Josam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Josams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Som Software Engineer hos Josam kommer du att vara involverad i utvecklingen av programvaror från idé till färdig produkt. Du kommer främst arbeta med nyutveckling och programmera i C# .NET. Du arbetar tillsammans med ett erfaret team i Örebro och övriga team runt om i världen, samt i nära samarbete med säljorganisationen och Josam-experter. Rollen innebär även support till slutkunder och distributörer.

Vi söker dig som:
har några års erfarenhet av objektorienterad mjukvaruprogrammering, främst i C# .NET. Du har god kunskap av SQL och GIT. Då Josam är ett globalt företag har du god kunskap i både engelska och svenska.

Det är meriterande om du arbetat med webbutveckling och är bekant med Javascript, HTML och CSS.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Software Engineer hos Josam. Du har ett genuint intresse för mjukvaruutveckling och är nyfiken på vad Josam har att erbjuda dig. Du är en lagspelare som uppskattar goda samarbeten internt och externt. Vi ser gärna att du är drivande i din egen utveckling och tar initiativ för att driva ditt arbete och kunskap framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, resor kan förekomma i tjänsten
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://josam.se/sv/
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (12 dagar kvar)