Servicerådgivare Backoffice

Servicerådgivare Backoffice

Är du proaktiv, engagerad och serviceinriktad och som älskar att hjälpa kunder. Vi vill ligga steget före och serva våra kunder med ett enkelt bil-ägande.
Hos oss är kvalité och nöjda kunder högsta fokus och tillsammans vill vi skapa den bästa arbetsplatsen för alla.

Som servicerådgivare på Mercari backoffice som vi kallar "ProActiveCenter" är du central i vårt servicemarknadsarbete. Du ger en hög service, stöd och vägledning till kund. Du jobbar proaktivt med att kontakta våra befintliga kunder för samtliga varumärken, bokar in service, kampanjer och verkstadsarbeten. Bevakar våra inkommande serviceförförfrågningar såväl på telefon, via e-post samt digitalt via hemsida, chat etc.

Är du den vi söker ?
Vi söker därför dig som älskar att hjälpa kunder, är serviceinriktad, affärsmässig och har ett högt driv och vilja att skapa nöjda kunder och se lösningar på saker. Några års erfarenhet av arbete med kundservice ser vi som en stark fördel, har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis meriterande. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att tillsammans med dina kollegor säkerställa bra arbetsflöde, kvalitet och nöjda kunder.

Viktiga personliga egenskaper är problemlösare, bra på att samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en central roll med många kontaktytor, har lätt för att se vad som behöver göras och har en förmåga att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en mycket god datoranvändare och gärna erfarenhet av olika DMS-system, Office mm. Vidare har du B-körkort.

Mercari Group jobbar för 5 stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, Citroen, DS, Mitsubishi, Nissan, Mazda och Fiat.
Vi erbjuder ett arbete i en företagsgrupp med framåtlutad inställning och utveckling av serviceaffär som högt prioriterad. Vi erbjuder nybilsmärken från en stabil och mycket utvecklande fabrikskoncern i Europa. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare en bra och utvecklande miljö, varför vi alltid säkerställer utbildningsnivåer och möjlighet till vidareutveckling. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför erbjuder fast lön och friskvårdsbidrag.

Tjänsten är tillsvidare på 100%
Placering i Örebro

För eventuella frågor kontakta Magnus Lindström på tel. 0730-569336 eller mail magnus.lindstrom@jonssonbil.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jonssonbil.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en auktoriserad Peugeot, DS Automobiles, Opel och Mitsubishi återförsäljare med 30 medarbetare och vår verksamhet består av försäljning, service och reparationer samt reservdelar.
En stor del av vår försäljning är även begagnade bilar av alla märken.
Vårt distrikt är Örebro Län.
Jonsson Bil har funnits på samma plats i Örebro sedan starten 1977.