CE-chaufför till livsmedelsleverans sökes i Örebro!

CE-chaufför till livsmedelsleverans sökes i Örebro!

Om jobbet

Arbetsuppgifter kan bland annat vara distribution och fjärrkörning men även kortare sträckor. Som CE-chaufför kommer du här få leverera kolonialt, kyl- och frysvaror till bland annat matvarubutiker, skolor, restauranger men även till terminaler beroende på vilket skift du arbetar. Rollen är väldigt bred och här finns möjligheten att på ett flexibelt sätt få arbeta dag, kväll eller natt beroende på vad som passar just dig. Rollen utgår från Örebro.

Vem är du?

Vi söker dig som har CE-körkort, giltigt YKB men även digitalt förarkort. Du trivs med chaufförsyrket och har lätt för att ta initiativ. Här finns också möjligheten för dig utan erfarenhet att få bygga upp erfarenhet och få en grundlig start i arbetslivet inom chaufförsbranschen. Vi ser gärna att du har en stark vilja i att göra ett ordentligt utförande jobb och att du trivs med att ta eget ansvar.

Arbetstidert

Dagtid 6-15, måndag-fredag.

Krav
  • CE-behörighet
  • YKB
  • Digitalt förarkort
Meriterande
  • Du har yrkesvana av att köra lastbil
  • Truckkort
Tillsättning

Tjänsten skall tillsättas omgående.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.