Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Arbeta extra som C-chaufför i Örebro!

Om jobbet:

Vi söker nu en C-chaufför som vill arbeta extra på fasta dagar och extra vid behov hos en av våra kunder i Örebro. I arbetet ingår lossning och lastning av burar och pallar och leveranser av varor till kunder i Örebro med omnejd.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som är social och framåt. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetstider och kan hoppa in med kort varsel.

Arbetstider:

Utifrån kundens behov. Arbetstiderna är förlagda 06-15 mån-fre, finns även möjlighet att jobba lördagar ca 06-13.

Krav:
  • C-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Annan huvudsaklig sysselsättning
Meriterande:
  • Erfarenhet av C-körningar
  • Erfarenhet av lossning och lastning
  • Truckkort
Tillsättning:

Omgående.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 21 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.