Verkmästare till Örebro

Verkmästare till Örebro

Vi på Swecon söker nu en verkmästare till anläggningen i Örebro!

Om tjänsten
Som verkmästare hos oss på Swecon är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga driften av verksamheten. Du får ett varierande och brett arbete med högt tempo och många kontaktytor. Du arbetar nära både kunder och övriga medarbetare på anläggningen såsom kundmottagare, reservdelsavdelningen, säljare samt platschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och leda arbetet på en etablerad verkstad som idag består av 10 servicetekniker. Huvuddelen av våra uppdrag sker på fältet ute hos kund vilket innebär att du som verkmästare ofta arbetsleder och stöttar serviceteknikerna på distans. Du ser till att serviceteknikerna får det stöd som fordras för att kunna utföra service- och reparationsarbeten på ett effektivt och ekonomiskt sätt. I arbetet ingår även mycket kundkontakt, fakturering och reklamationshantering.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna från tunga fordon och entreprenadmaskiner. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en arbetsledande roll. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och behärskar engelska i skrift. Vi ser även att du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i system. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, lyhörd och flexibel. Då arbetet innefattar mycket kontakter både internt och externt behöver du ha en god social förmåga och ett stort kundfokus. Du gillar utmaningar och stimuleras av ett brett arbete med mycket variation. Du trivs med att leda människor, har öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vårt erbjudande
Hos oss får du ett spännande och variationsrikt arbete i ett marknadsledande och stabilt företag. Det finns goda möjligheter till utveckling och vi erbjuder flertalet utbildningar inom olika områden, bland annat ledarskapsutbildningar.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 20 januari 2019.

Eventuella frågor besvaras av:
Platschef Rune Gustafson, 072-212 41 06
Fackligt kontaktombud Unionen Ingela Wass, 010-556 17 35

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).