Teknisk säljare - Mitt Väst

Teknisk säljare - Mitt Väst

Är du en person som gillar att utmana dig själv, besitter en stor social kompetens och vill arbeta med försäljning? Har du intresse för och bakgrund inom skärande bearbetning? Då är denna roll för dig! Du har nu chansen att söka tjänsten som teknisk säljare hos Ceratizit Scandinavia AB.

Din roll

Som teknisk säljare hos oss får du en utvecklande och varierande roll med mycket frihet under ansvar. Tjänsten innebär i huvudsak att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder samt att etablera kontakt med nya kunder genom att erbjuda de bästa skärtekniska lösningarna för respektive kund. Du identifierar, besöker, förhandlar, fullföljer försäljningsmöjligheter och ger teknisk support till dina kunder. Du utgår hemifrån och planerar dina dagar och besök på egen hand men du har också dina säljkollegor på andra distrikt att bolla idéer med.

Vi erbjuder dig en trygg och förmånlig anställning i en internationell och kreativ miljö, gedigen utbildning inom vårt produktutbud och kontinuerlig möjlighet att utvecklas inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av skärande bearbetning från verkstad eller försäljning och med det har du en god teknisk förståelse. Du har grundläggande IT-kunskaper och det är ett plus om du har goda kunskaper i Officepaketet. Då tjänsten innebär mycket kontakt med kunder krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av verktyg och maskiner inom industrin eller om du arbetat som produktionstekniker, CNC-operatör, bearbetningstekniker eller liknande.

Som person är du driven och ansvarstagande. Du har en stor social kompetens, drivs av att arbeta med försäljning, mål och resultat och tar dig an dina arbetsuppgifter med mycket energi. Ditt tekniska intresse och produktförståelse hjälper dig i arbetet med att skapa förtroende och bygga relationer till dina kunder.

Övrig information

Du utgår hemifrån och arbetar inom ditt geografiska område. Du bor med fördel i området runt Karlstad, Karlskoga och Örebro.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Här kan du läsa mer om Ceratizit och vår företagshistoria: https://www.ceratizit.com/int/en/company/ceratizit-group.html

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 0720-503217 eller Hanna Koponen på 0735-920393.

Rekryteringen sker löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Vi söker även tekniska säljare till andra geografiska områden samt en supporttekniker till huvudkontoret - se alla våra lediga tjänster här: https://jobbet.se/karriarsida/ceratizit-scandinavia-ab/

Krav
  • Flerårig erfarenhet av skärande bearbetning, antingen från verkstad eller försäljning
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av försäljning av verktyg och maskiner inom industrin
  • Erfarenhet som produktionstekniker, CNC-operatör eller bearbetningstekniker
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERATIZIT Group är en global aktör inom hårdmetallbranschen med 100 års erfarenhet och över 7000 medarbetare på 30 produktionsanläggningar världen över och ett försäljningsnätverk med över 70 kontor. Som teknologiledare erbjuder vi det mest omfattande produktutbudet och kunskap inom alla områden av metallbearbetningsindustrin. Våra kompetensvarumärken kombinerar ett omfattande servicekoncept med en hypermodern logistik.

Ceratizit Scandinavia AB, med huvudkontor i Malmö, är dotterbolag till CERATIZIT Group. Vi är idag 21 medarbetare på den skandinaviska marknaden.