Projektingenjör till Örebro - HMB Construction AB

Projektingenjör till Örebro - HMB Construction AB

Vi på HMB har medarbetare som trivs och jobbar länge, vi har en bra orderingång och ser mycket positivt på framtiden. Nu finns möjligheten att bli en del av vårt framgångsrika team! Vi söker nu en duktig Projektingenjör till våra pågående och kommande projekt i Örebro. Vill du vara med på vår spännande resa att utveckla verksamheten i Örebro? Då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Om tjänsten

Som Projektingenjör hos oss på HMB har du en bred och varierande roll då du ingår i vår projektorganisation från tidigt skede till färdigställd byggnad. Du arbetar nära och är ett viktigt stöd till platschef, projektledare och övrig organisation under hela byggtiden.

I rollen ingår bland annat att göra inköp och upphandlingar av underentreprenörer samt framtagande av budget och kalkyler. Du arbetar även med tids- och kostnadsstyrning genom hela projektet.

Vem är du?

Du som söker har ett byggtekniskt kunnande. Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt engagemang och kunnande, inte hur du skaffat det. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Om du har erfarenhet av kalkylering och tidsplanering eller upphandlingar och inköp så ser vi även det som ett plus.

Som person är du trygg och stabil och har en god förmåga att fatta tydliga beslut. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt en god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du nyfiken och har en vilja att utvecklas.

Vilka är vi?

Vi är 330 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.

Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!

Övrig information

Ansökningar kommer att behandlas löpande men vi ser gärna att din ansökan kommer till oss senast 10 juli 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Du får gärna kontakta Robert Davidsson 070-288 03 92, robert.davidsson@hmbcon.com om du vill veta mer om tjänsten och om HMB i Örebro.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Byggtekniskt kunnande genom utbildning eller yrkeserfarenhet
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta i liknande roll
  • Erfarenhet av kalkylering och tidsplanering
  • Erfarenhet av upphandlingar och inköp
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 330 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.