Studenter sökes till terminalarbete på Postnord

Studenter sökes till terminalarbete på Postnord
Då denna anställning är för extraarbete behöver du som söker vara studerande, deltidsanställd eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Nu söker vi terminalarbetare till Postnord i Örebro.

Är du studerande och vill jobba extra på en stor paketterminal i Örebro? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!
Dina arbetsuppgifter är framförallt sortering av gods och paket. Vissa administrativa arbetsuppgifter som scanning och registreringar i system kan ingå i tjänsten.
Arbetstiderna varierar emellan dagtid eftermiddag och natt. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men också med kortare varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Arbetsbeskrivning
  • Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av paketsortering och övriga terminal arbetsuppgifter. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande och innefattar många tunga lyft. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du behärskar svenska i tal och skrift och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Då denna anställning är för extraarbete behöver du som söker vara studerande, deltidsanställd eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
  • Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider.
  • Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil
MERITERANDE
  • Truckkort A 1-4 - B 1-5.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för jobandtalent.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
OM OSS PÅ JOBANDTALENT

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, Postnord och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 19 sept 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent