Servicetekniker inom VVS

Servicetekniker inom VVS

Vill du ha en varierande roll där personliga möten och tekniska utmaningar präglar arbetsdagen? Som servicetekniker hos JMS Vattenrening är du experten på plats i installation, service och underhåll och arbetar för att kunderna ska få tillgång till friskt vatten på ett korrekt sätt. Är du den vi söker? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

JMS Vattenrening arbetar med att förse hushåll med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Professionals Nord söker för JMS Vattenrenings räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos JMS Vattenrening under 6 månader. Intentionen är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
På JMS Vattenrening i Örebro blir du ett härligt tillskott i teamet som idag består av tekniker, säljare och övrig personal. Från start erbjuds du en gedigen introduktion av verksamheten samtidigt som du får stöttning av en erfaren kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och JMS Vattenrenings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att utgå från Örebro kontoret och självständigt med servicebil utföra arbetet i kundens hem där du bland annat kommer att:
  • Utföra installationer av vattenreningsutrustningar
  • Utföra service och felsökning av utrustning hos befintliga kunder
  • Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning
Vi söker dig som

har en utbildning inom VVS och goda kunskaper i svenska och engelska då språket förekommer i den dagliga kommunikationen med kunder och kollegor. Du har även B-körkort och det är meriterande om du har erfarenhet av VA eller VVS sedan tidigare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos JMS Vattenrening. Du är självgående och trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt, därför tror vi även att ditt egna driv är högt. Vidare tror vi att du är strukturerad och har förmågan att förmedla en god servicekänsla till kunder.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om JMS Vattenrening här!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.