Dragbilschaufför, LINK & Trailer / Maskintrailer

Dragbilschaufför, LINK & Trailer / Maskintrailer

Vill du arbeta i en dynamisk och
idérik miljö där teamwork står i fokus?

Vi på INTACT AB är ett gäng på 20
Kreativa framåt riktade kollegor, och vi söker just nu efter en Dragbilschaufför för LINK & Trailer och även för Maskintrailer om intresse finns!

Vi erbjuder välvårdade ekipaget av hög standard. Är ekipaget på bilden som vi söker chaufför till!

Vi söker efter en engagerad chaufför som besitter LINK & Trailer erfarenhet, men inget krav så länge drivet och intresset finns att lära sig.

Medarbetaren vi söker kommer få varierande uppgifter, främst stycke gods / parti gods med Link och Trailer men även transport av maskiner, bilar, lastbilar med maskintrailer om man så vill. Vi har hela Sverige som arbetsområde, från Söder till Norr.

Arbetsdagarna kan variera och vi söker dig som kan jobba under oregelbundna tider i veckorna. Kvällstider, dagtider, och vissa helger är ett exempel på varierande dagar.

Övernattning förekommer i lastbilen då du för det mesta kommer att ligga ute. Som chaufför kommer du att leverera till nya adresser och kunder varje dag.

Tjänsten är på heltid

CE-körkort är ett krav

Varierande arbetsuppgifter

Du ska drivas av eget ansvar och vara effektiv

Språk: Svenska och/eller
engelska

Övrig information

Plats: Norra Bro, Örebro, Sverige

Omfattning: Heltid 100%

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående

Om du gillar en tempofylld arbetsplats, är stresstålig och ansvarstagande så tveka inte att höra av dig till oss. Du kan anmäla ditt intresse genom att skicka ett CV? Och en kort presentation om dig själv till info@in-tact.se.
Mer info
Kontaktperson David Bremler
Telefon 019240280
Email Mejla David Bremler
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://in-tact.se/
Sista ansökningsdag 11 nov 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på INTACT AB är specialister på biltransport och fordonstransporter. Med trygghet och kvalitet i fokus så skapar vi smidiga lösningar baserat på kundens individuella behov. Vi transporterar ert fordon eller annat önskemål från punkt A till B och hittar den rätta lösningen för just ert givna transportuppdrag – inget är för stort eller för litet då vår prioritering är er leverans.

FJÄRRTRANSPORT

Med utgångspunkt från Örebro trafikerar vi genom hela Sverige. Vi invänder oss av olika sorters fordon och kombinationer och på så sätt kan vi anpassa oss efter kundens önskemål. Vi erbjuder även Kyl, frystransporter och distribution efter kundens förfrågan.

ENTREPRENAD

Vi driver betongbilar för bygg och anläggningsbranschen i Örebro tillsammans med Thomas betong.

TUNGTRANSPORT / Biltransport

Vi transporterar årligen bilar och tyngre fordon/maskiner i Sverige och Europa för både företag och privatpersoner. Leverans till dörr eller företag och vice versa. Vi är lösningsorienterade! Typ av transporter som vi transporterar är: bilar, maskiner, bussar, motorcyklar, husbilar etc. Fordonen kan variera i storlek och skick. Vi skickar en offert efter er förfrågan.