Mätingenjör till Infra-con

Mätingenjör till Infra-con

Här får du som arbetar med mätteknik idag möjligheten att växa i din karriär i ett växande företag inom anläggningsbranschen. Infra-con är ett företag där du får större inblick i projekten, de har idag många spännande projekt på gång och söker efter dig som har kompetensen för att komma in och utöka arbetslaget.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Infra-cons räkning en mättekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Infra-con under den första tiden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Infra-con är ett växande företag inom mark, anläggning och betong med sitt säte i Örebro. De är idag cirka 80 personer som du kommer dela din vardag med.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Infra-cons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som mätingenjör hos Infra-con kommer du arbeta med att utföra mätningar inom mark, anläggning och betong. Du kommer ha en spännande vardag där du både är ute på fält för att utföra mätningar samt sammanställa, analysera och konvertera den insamlade mängddatan.

I rollen kommer du ha en viktig del i projekten och vara involverad hela vägen från uppstart till mål. Det resultat av den insamlade mängddata ligger sedan till grund för byggnationen.

Vi söker dig som

har tidigare erfarenhet av mängddata och arbetat med mät- och ersättningsregler enligt AMA-koder. B-körkort är krav för tjänsten då det förekommer resor till projekten runt om i regionen. Svenska är krav då det krävs i rollen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infra-con. Du har så klart ett tekniskt intresse och trivs med frihet under ansvar där du är en drivande person i dina arbetsuppgifter. Du är en samarbetsvillig person och har god social kompetens då du kommer ha kontakt med kunder och kollegor. Vidare är du både strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Idag är infra-con ca 80 medarbetare i företaget som ser till att varje jobb de utför är en ny referens. Deras kunniga och yrkesutbildade personal hittar alltid hållbara lösningar oavsett vilka förutsättningar de ställs inför. Personal utbildas i riskhantering och får de arbetsmiljöutbildningar som krävs för att kunna genomföra arbetet säkert och korrekt.
Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.