Säljare med feeling för kundrelationer

Säljare med feeling för kundrelationer

Här är jobbet för dig som gillar IT, brinner för att göra affärer och vill utvecklas i din karriär. IT-mästaren är ett positivt gäng som sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Örebro.

Ditt nya arbete

Du kommer att sälja IT-mästarens lösningar och kompetens gällande datakommunikation. Kunderna som är både stora och små företag finns i många olika intressanta branscher. Stor del av säljarbetet kommer handla om att ta kontakt med nya och befintliga kunder samt tillhörande administration för tjänsteområdet.
Arbetet kommer ske i huvudsak via telefon men även fysiska kundmöten .

Ditt erbjudande kommer vara IT-mästarens datakommunikationstjänster såsom internet samt tilläggstjänster som tex LAN och Wifi.

På IT-mästaren arbetar man med ständig kompetensutveckling, vilket innebär goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Vem är Du?

Vi söker dig som har intresse för IT, erfarenhet av säljarbete samt god vana att använda telefon och CRM som arbetsredskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom IT.
Du har godkänd gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/sälj.

Vi tror att du känner igen dig som en kommunikativ och utåtriktad person som gillar att träffa nya människor. Du triggas av "tävlingen i att vinna en affär" och vara drivande för att komma i mål.
Du ser dig som självgående och den som tar stort eget ansvar för att skapa resultat. Med ditt strukturerade sätt planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.

IT-mästaren

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.