Säljare - Datakommunikation

Säljare - Datakommunikation

Du kommer att sälja IT-mästarens lösningar och kompetens gällande datakommunikation. Fokus i säljarbetet gäller huvudsakligen nykundsbearbetning.
Du bearbetar olika branscher samt såväl stora som små företag.

Arbetet innebär:
  • Systematisk volymbearbetning
  • Säljarbete - främst via telefon men också i fysiska säljmöten
  • Försäljning av mertjänster såsom LAN och Wifi som tjänster
Du har erfarenhet av uppsökande säljarbete och god vana att använda telefon och CRM som arbetsredskap. Du har ett stort intresse för IT och IT-lösningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom IT. Du har godkänd gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande att du har en eftergymnasial utbildning inom marknad/sälj.

Du är självgående, drivande och tar stort eget ansvar för att "vinna affärer" och skapa resultat. Du är strukturerad vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är utåtriktad och tycker om att träffa nya människor.

På IT-mästaren arbetar vi med ständig kompetensutveckling, vilket innebär goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Du utgår från vårt kontor i Örebro, men tjänsten innebär arbete i Stockholm någon eller några dagar per vecka.

För mer information är du välkommen att kontakta Peter Essenberg, teamchef sälj, telefon 08-121 507 07 eller peter.essenberg@itmastaren.se.

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Ansökan, märkt "säljare", skickar du till jobb@itmastaren.se. Genom att skicka in din ansökan, ger du oss ditt samtycke att hantera dina personuppgifter under pågående rekrytering.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.itmastaren.se
Sista ansökningsdag 7 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda.
Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift.
Läs gärna mer på www.itmastaren.se