Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Therese kommer att vara föräldraledig under 2019. Vi söker nu hennes vikarie som vi vill börjar i god tid inför hennes ledighet. IT-mästaren är ett tillväxtföretag med mål att fortsätta växa. Därför ser vi möjligheter att kunna erbjuda en tillsvidareanställning när vikariatet tar slut.
Vi söker dig som vill jobba i ett företag som befinner sig i stark tillväxt, utveckling och förändring. Det innebär att också arbetet med företagets ekonomi fortsätter att utvecklas, ett arbete du kommer att vara delaktig i tillsammans med dina kollegor.

Rollen som redovisningsekonom är bred och innefattar löpande redovisning, avstämningar och rapporter. Du kommer också att arbeta med ekonomiska analyser, lönsamhetsberäkningar bokslut samt budget. Du arbetar i nära dialog med företagets chefer, vilket ger dig en god insyn i verksamheten. Dessutom kommer du att medverka till att öka den ekonomiska medvetenheten och kunskapen hos personalen som teamekonom och projektekonom.

Du är utbildad civilekonom med redovisningsinriktning och det är viktigt att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap om den lagstiftning som reglerar redovisningsarbete.

Arbetet ställer stora krav på initiativförmåga, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Du måste också ha en vilja att utveckla dig själv och ditt sätt att arbeta efter de krav som ställs på oss i en verksamhet som ständigt förändras. Att arbetet också kräver ordning och reda är en självklarhet.

För mer information är du välkommen att kontakta vår ekonomichef; Nickan Leijonmarck tel. 08- 121 535 35

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Ansökan, märkt "redovisningsekonom", skickar du till jobb@itmastaren.se.
Mer info
Email Mejla IT-mästaren
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift. Läs gärna mer på www.itmastaren.se