Reparationstekniker Husbilar

Reparationstekniker Husbilar

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team. Vill du arbeta som reparationstekniker för husbilars bodel på Sveriges modernaste skadecenter för husbilar? Är du en tidigare inredningssnickare, möbelsnickare, montör eller har erfarenhet av finsnickeri? Då ska du inte tveka att söka denna tjänst!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som reparationstekniker på vårt Skadecenter i Örebro kommer du att arbeta enskilt och i team med reparation av skador på husbilar av olika märken. Du kommer dagligen att arbeta med allt från stora skador så som krockar och påkörningar som kräver väggbyten, till små skador och reparationer på inredning som endast kräver mindre arbete. Jobbet är inte att beteckna som ett bilplåtslagarjobb utan snarare ett arbete som innebär komponentutbyte i materialen trä, plast och aluminium. Ditt arbete är mycket skiftande och varje dag lär du dig nya saker.

Vem söker vi?

Vi tror att du har tidigare yrkeserfarenhet inom finsnickeri, möbelsnickeri, montör eller dylikt. Du känner dig själv som en noggrann tusenkonstnär, är van att arbeta självständigt, och är stolt över din yrkesskicklighet och kvalitetskänsla. Vi söker dig som passar bra in i ett gott gäng, är alltid nyfiken på att lära dig något nytt samt att ge det där lilla extra. Du vill hela tiden lära dig mer och förfina dina arbetssätt och arbeta fram nya metoder som är framtidssäkra och ger högsta kvalitét.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en heltid/tillsvidare-anställning med fast månadslön efter 6 månaders provanställning. Vi kommer att fortlöpande internutbilda dig på husbilars konstruktion och uppbyggnad, både på vår anläggning i Örebro och på
HYMER-fabriken i Tyskland.

Skicka din ansökan

Då vi vill hitta rätt person omgående till denna tjänst kommer vi fortlöpande hantera de ansökningar som kommer in. Skicka in din ansökan snarast!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hymercenter.se
Sista ansökningsdag 2 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar. Vi har bedrivit vår verksamhet i 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen - Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer.Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.