Butikssäljare poolbranschen!

Butikssäljare poolbranschen!

Är du vår nästa toppsäljare?

Hydropool Örebro / Västerås växer och söker nu en butikssäljare tjänsten är på heltid vardagar 09:00 -18:00 samt varannan helg. Tjänsten kommer vara fördelat cirka 60% i butiken i örebro och 40 % i Västeråsbutiken.

Din uppgift kommer vara att sälja Hydropools produkter som är Spabad / Swimspa till kunder som besöker vår butik. Samt att även ge våra befintliga kunder högsta möjliga servicenivå genom att demonstrera våra produkter och vidareutbilda våra kunder i våra produkterna.

Tjänsten kommer med tiden tilldelas större ansvar och det kommer finnas möjlighet att även klättra inom organisationen och få en butikschefsroll. Lönen är en fast del + rörlig provisionsdel som där du som säljare har möjlighet att påverka din lön.

Hydropool är ett kanadensiskt fabrikat av spabad och swimspa. Fabriken ligger i Toronto, Kanada. Vi har funnits i Sverige sedan 1997 och har idag 10 butiker runt om i landet. Huvudkontor och centrallager ligger i Stockholm. Vi är sedan flera år tillbaka en av Sveriges största aktörer inom premiumsegmentet på spabad och swimspa marknaden.

Vem är du?

Tidigare erfarenheter i all ära, men vi lägger absolut störst vikt vid din personlighet, arbetsmoral och sociala kompetens. För att passa in på denna tjänst bör du vara serviceminded med hög ansvarskänsla. Du ska brinna för försäljning och det personliga mötet med kunden. Du skall klara av att påbörja och slutföra en säljprocess från A-Ö både genom personlig kontakt i butik samt via uppföljning via telefon och offerter. Vi erbjuder våra anställda löpande utbildningar både på huvudkontoret i Stockholm samt på fabriken i Toronto.

Vi ser att du har väldigt god kommunikationsförmåga och behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Det är även viktigt att du har god förståelse för engelska.

Meriterande för tjänsten är:

Dokumenterade toppresultat inom försäljning.

B-körkort

Bakgrund från vvs eller elbranschen.

Kunskap om vattenkemi

Tillsättning av tjänsten sker omgående eller enlig ök. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Bifoga cv + personligt brev i ett mail. Glöm inte att bifoga referenser.
Mer info
Kontaktperson Kerry Wiklund
Telefon 019-7070880
Email Mejla Kerry Wiklund
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydropool.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydropools är en kanadensisk premiumtillverkare vars produkter säljs av mer än 250 återförsäljare i över 40 länder runt om i världen.

Hydropool har funnits i Sverige sedan 1997 och har över 10 butiker runt om i Sverige. Butiken i Örebro öppnade våren 2016. I vårat showroom hittar du alltid cirka 10-15 modeller av spabad och 3-5 modeller av swimspa.

Hydropool är synonymt med kvalité, design, långa garantier och fantastisk service. Alla våra butiker har egna serviceteam och vi har reservdelar till 20 år gamla bad på hyllan på vårt stora centrallager i Stockholm.

Vi är ensamma på marknaden om att ha spabad som rengör sig själva via våran patenterade self-cleaning funktion vilken automatiskt vacuum-dammsuger botten av spabadet från tyngre smutspartiklar.

Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är 3 ord som präglar vår verksamhet. Hos oss kommer du som kund i första hand och vi värdesätter långsiktiga kundrelationer. Att handla hos Hydropool är ett tryggt köp.

Besök gärna vår facebooksida för att hitta inspiration och läsa recensioner:

https://www.facebook.com/hydropoolorebro/

Välkommen in i butiken!