Kyltekniker Örebro

Kyltekniker Örebro

Vi har stora framgångar inom service och projekt och behöver växa med kyltekniker i Örebro med omnejd.

Många av våra kunder beställer CO2 kylanläggningar av oss just nu.

I våra leveranser använder vi egentillverkade Huurre ECO CO2 kylmaskiner och tillhörande styrsystem, Huurre iTop. Vi är marknadsledande inom våra kylsegment.

Vi letar nu efter fler duktiga kyltekniker inom både butik, industri och komfortkyla - har du dessutom kompetens kring styr- och övervakning eller energieffektivisering är det ett plus. Har du ej erfarenhet av CO2 så utbildar vi dig internt.

Ditt dagliga arbete är ute hos våra kunder där du servar kundens kylanläggning, genomför kontroller och utför förebyggande åtgärder för att minimera driftstörningar. Vi är intresserade av både nyutexaminerade såväl som tekniker med lång erfarenhet.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med en inledande sex månaders provanställning.
Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Ev frågor, kontakta Servicledare i Örebro:
Magnus Nordström 070 944 9746

Inkomna ansökningar utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Magnus Nordström
Telefon 070 944 9746
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huurre Sweden AB är Sveriges ledande företag inom CO2-kyla, med 75 års erfarenhet i branschen. Vi är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och miljöpåverkan. Huurre är certifierade för installation, service och kontroll av kyl- och värmepumpanläggningar. Ofta tar vi ett övergripande driftsansvar för våra kunders temperaturkrav och många av dem har vi mycket långa relationer med. Vi konstruerar, designar och bygger alla typer av kyl- och fryssystem. Huurre utvecklar och tillverkar egna kylaggregat Huurre ECO och styrsystem Huurre iTOP, som är centrala delar i våra leveransprojekt. Vi är progressiva i vårt miljöarbete och vi kräver att alla medarbetare känner ett speciellt ansvar för vår påverkan.