Säljare / verktygspecialist i Jönköping

Om jobbet

Vi som arbetar på Hultafors Group uppskattar vårt arv och vår företagskultur som uppmuntrar kreativitet och samarbete. Vill du bli vår nya kollega?

Säljare/verktygspecialist
för vårt varumärke Fein

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift som Säljare/verktygspecialist blir att bearbeta slutkunder inom metallbearbetning. Till din hjälp har du vår demobuss som du besöker våra kunder med inom den tillverkande industrin. Du hjälper även till med problemlösning och utbildning ute hos kunden och deltar på olika typer av mässor. Planering av din verksamhet sker i nära samarbete med dina säljkollegor och via våra återförsäljare. Ditt geografiska ansvarsområde sträcker sig från linjen Stockholm - Östergötland - Närke - Värmland och söder där om.

Du lägger den största delen av din tid i storstadsregionerna. Du kommer att ansvara för utbildning inom segmentet metall, både externt och internt samt ansvara för garantifrågor. Vi kommer att ge dig en grundlig introduktionsutbildning bland annat via vår leverantör i Tyskland. Lämplig bostadsort kan vara Jönköping eller Örebro med omnejd.

Din profil
  • Du har erfarenhet och kompetens inom metallbearbetning och självfallet trivs du i en utåtriktad och mobil yrkesroll.
  • Du uppskattar och är duktig på att utbilda människor och har förmågan att förstå kundens behov.
  • Självfallet kan du och gillar att resa frekvent med övernattningar.
  • Du behärskar engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig
  • Ett spännande och utvecklande arbete med kraftfull support från vår leverantör i Tyskland.
  • Fast lön och professionella säljhjälpmedel.
Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen på tel 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Hultafors Group är ett affärsområde inom Investment Latour AB, som tillverkar och marknadsför varumärkena Hultafors Handverktyg, Snickers Workwear, Wibe Stegar och Fein Elhandverktyg. Via bygg-, järn- och industrihandeln förser vi den professionella hantverkaren med välkända och starka varumärken som står för kvalité, funktion och design. Vi har ett 15-tal egna säljbolag runt om i Europa och våra produkter finns representerade på ett 40-tal marknader runt om i världen. Den svenska marknaden är vår hemmamarknad och vårt svenska försäljningsbolag, Hultafors Group Sverige AB, är det största försäljningsbolaget med en omsättning på ca 415 MSEK, ett 30-tal anställda och huvudkontor i Hultafors utanför Borås. För mer information om Hultafors Group besök www.hultaforsgroup.com
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!