Field Service Technician inom QCS till Honeywell!

Field Service Technician inom QCS till Honeywell!

Har du erfarenhet av QCS och/eller Safety Systems? Drivs du av tekniska utmaningar och vill arbeta på ett marknadsledande globalt företag? Vill du ansvara för att konfigurera och serva Honeywells QCS-system? Då kan tjänsten som Field Service Technician hos Honeywell vara något för dig!

Din roll som Field Service Techician
I rollen som Field Service Technician kommer du att arbeta ute hos välkända kunder inom processindustrin med bolagets kundspecifika produktlösningar för Quality Control Systems (QCS) och/eller Safety Systems. Som Field Service Technician tar du emot uppdrag från en planerare och blir därefter kontaktperson för kunden. Väl ute hos kund kommer du att arbeta med felsökning, förebyggande underhåll, systemkonfiguration och implementation, hård- och mjukvaruuppgraderingar och applikationsprogrammering. Vanligtvis arbetar du självständigt på fältet men dina kollegor är alltid ett samtal bort. Vid större projekt samarbetar du med ditt QCS-team. I rollen kan du komma att övernatta en till två dagar i veckan för att utföra serviceuppdrag och interna utbildningar inom Sverige, Norge och Danmark.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för QCS och/eller Safety Systems-optimering, felsökning av mjukvara, mjukvaruuppgradering och applikationsprogrammering.
  • Förebyggande underhåll och reparation av hårdvara på bolagets produktlösningar.
  • Du kommer att ansvara för projektets olika faser från att förstå användarkrav, dokumentation, granska krav och testa produkterna.
  • Vara en ambassadör för Honeywell och därmed leverera god kundservice som stärker affären.
Om dig
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom Automation, Mekatronik, Programmering och/eller Maskin. Alternativt ser vi att du har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig där du arbetat med QCS eller kamerasystem. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. För att lyckas i rollen behöver du behärska flytande engelska i tal och skrift, svenska är meriterande.

Vidare söker vi dig som trivs bra med att arbeta kundnära och som förstår vikten av god service. Med hjälp av din tekniska kompetens och problemlösningsförmåga har du utvecklat en stark känsla för att underhålla och utveckla samarbeten. Vi ser också att du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina färdigheter så att ni som team optimerar tillvägagångssätt såväl som processer.

Viktigt för tjänsten är
  • Gedigen teknisk kompetens inom QCS och/eller Safety Systems alternativt en stor vilja att utvecklas.
  • Engelska i tal och skrift.
  • Körkort B och flexibilitet till resor och övernattningar.
  • Att du är serviceinriktad, problemlösare och samarbetsvillig.
Vad Honeywell erbjuder dig

Honeywell är ett marknadsledande företag med ett starkt fokus på innovation och utveckling. De erbjuder gedigen upplärning i form av teori varvat med praktik, möjligheter att bli certifierad inom olika delar i bolaget samt vidareutvecklas inom rollen i olika steg. Som medarbetare tar du del av en kompetensutvecklingsplan och det finns många exempel på medarbetare som gjort karriär, både genom fortsatt teknisk specialisering samt inom ledande befattningar. Du erbjuds en förmånlig lön, provision, tjänstebil, frihet under ansvar och ett sammansvetsat team.

Övrigt
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100%, Heltid.
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Field Service Technician till Honeywell intressant? Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Observera att urval görs v. 33 och att återkoppling därmed kan dröja.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)