Hisscentralen söker Porttekniker

Hisscentralen i Närke AB expanderar sin verksamhet i Örebro och söker nu en allsidig och driven tekniker som vill vara med och bygga upp bolagets portverksamhet.

En porttekniker hos Hisscentralen arbetar med installation, service och underhåll av portar/grindar/bommar mm av olika fabrikat. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Då portverksamheten på Hisscentralen har fokus på en större expansion söker vi dig som vill vara med från början. Arbetet kan inledningsvis även komma att innefatta service och installation av hissar.

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt.

Att du är tekniskt kunnig/intresserad är en förutsättning för denna tjänst.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el/svets eller likvärdig utbildning.
  • Har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer,
  • Har några års erfarenhet av arbete med portar.
  • Innehar minst B körkort
  • God kunskap om el /hydraulik/svets
Om bolaget

Hisscentralen erbjuder flexibla och kundanpassade hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar och portar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsten innefattar arbete i Örebro med angränsande kommuner.

Hisscentralen har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Hisscentralen stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Hisscentralen och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Marcus Brüde, 070-618 14 63, marcus.brude@hisscentralen.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hisscentralen.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hisscentralen etablerades 2002 av erfarna hisstekniker som ville verka närmare sina kunder. Allt sedan starten har företaget haft en lokal förankring med sin huvudsakliga verksamhet i Örebro län. Vi jobbar med allt som har med hissar och portar att göra; nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet. Personlig service, engagemang och lokalkännedom tycker vi är viktigt!

Hisscentralen är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.