HEROK söker fyra nya medarbetare...

HEROK söker fyra nya medarbetare...

Är du stark som en björn, smidig som en katt, modig som ett lejon och klok som en uggla?

Och vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är den nya "HEROKAREN" som vi söker...

HEROK är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, byggmaskiner, trafikprodukter/ tjänster, utbildningar och byggmaterial. Vi hjälper kunderna med allt ifrån byggplats-etableringar till hyrtjänster och är en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggnings-branschen samt industrin. Inom HEROK jobbar vi mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns HEROK även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Stockholm och Jönköping samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. Vi är idag snart 100 anställda och omsätter ca 300 mkr, men målsättningen är hög och planen är att vidareutveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Vi söker nu fyra nya medarbetare med stort personligt driv, som är redo att ta sig an en roll med mycket frihet och stor potential. Vi ser gärna att du har en bakgrund från försäljnings-, bygg- eller uthyrningsbranschen:

- Depåchef till Eskilstuna.
- Säljare/Projektspecialist till HEROK XL Bygg i Örebro.
- Mekaniker till Västerås.
- Säljare/Account Manager i Eskilstuna/Västerås.

Mer information om tjänsterna kommer inom kort att finnas på hemsidan: www.herok.se

Skicka din ansökan till: HR@herok.se

Har du frågor, kontakta: Affärschef Johan Kanedal, 070-675 03 55.
Mer info
Kontaktperson Johan Kanedal
Telefon 070-6750355
Email Mejla Johan Kanedal
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (22 dagar kvar)