Marketing Specialist till Hasselfors Garden

Marketing Specialist till Hasselfors Garden

 • Vi söker dig som älskar att använda din kreativitet, och vill vara med i ett team där ditt bidrag gör skillnad.
 • Är det du?
Ditt nya jobb

Du kommer att ansvara för att Hasselfors Gardens digitala närvaro och marknadsmaterial utvecklas för att vara relevant för konsumenter och kunder. Du kommer att finnas i hjärtat av varumärket och kunna kommunicera på "Hasselfors Gardens språk", i både text och bild. Dina insatser tar Hasselfors Garden från "att vara en trevlig och pålitlig jordtillverkare" till att vara "ett inspirerande kunskapsforum som får både mig och mina plantor att växa". - a trusted partner in growth!

I rollen som Marketing Specialist kommer du att få en spännande tjänst och vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att förbättra Hasselfors Gardens lönsamhet, marknadsposition och relationen till kunder och konsumenter.
Du kommer att ansvara för att Hasselfors Garden har en tydlig digital kommunikation med sina konsumenter, med tonvikt på att dela kunskap och att skapa dialog med sina användare. Därför är det viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig i skrift. I din roll kommer du att ha stenkoll på Varumärkesmanualen, så att du fritt kan styra arbetet med produktkataloger och andra trycksaker. Du kommer att bidra till att stärka Hasselfors Gardens varumärkesposition hos Millennials med stöd av digitala kanaler, och kan agera agilt efter att ha tagit hjälp av Google analytics.

Ditt huvudansvar kommer vara att ta fram visuellt marknadsmaterial, att sköta Hasselfors Gardens sociala medier och web, samt att stödja försäljningsavdelningen med marknadsmaterial. Du kommer även att projektleda filminspelningar, PR-aktiviteter och event, samt ansvara för att göra pressreleaser.
Arbetet innebär mycket intern kommunikation med kollegor på Hasselfors Garden och Kekkilä Garden. Därför är det bra att kunna kommunicera på engelska. Ditt ansvar är att ihop med Brand & Communication och Kekkilä Garden ansvara för och driva digital kommunikation i sociala medier och hemsida för Hasselfors Gardens räkning.

Dina samarbetspartners internt kommer att vara Marknadschef, Produktchef, Senior Garden Specialist, Försäljningschefer samt Digital Marketing Manager.

Tjänsten inkluderar ibland resor, är heltid och placering är på kontoret i Örebro.
Du rapporterar till Marknadschef.

Vem är du?

Vi tror att egenskaper som att vara analytisk, att vara självständig och driven, att vara kreativ och älska kommunikation i bild och i skrift, samt gilla projektledning är mycket viktiga att ha för att trivas som Marketing Specialist. Om du dessutom är duktig på trädgård, är det ingen nackdel. Du kanske idag arbetar på en byrå eller marknadsavdelning och är redo för en ny utmaning.

Du är handlingskraftig och prestigelös, arbetar självständigt och är samtidig en lagspelare som är intresserad av Hasselfors Gardens affär, eftersom du vet att det kommer att hjälpa dig att utveckla ditt arbete. Du är mål- och resultatinriktad och arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla.

Kunskapsförväntningar för att kunna trivas som Marketing Specialist:
 • Utbildning i digital marknadsföring, marknad och kommunikation
 • Gärna utbildning från Berghs School of Communication eller motsvarande
 • Erfarenhet av att ha tagit hjälp av analysverktyg, t ex Google analytics
 • Gärna projektledarerfarenhet
 • Design- och copyutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
 • Kunskap och erfarenhet av bildbearbetning med programmet InDesign
 • Talar flytande svenska och engelska. Finska är meriterande
 • Gärna tre års erfarenhet av liknande arbete
 • Passion för trädgård ser vi som meriterande
Är det du?

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden tillverkar och säljer kvalitetsprodukter för trädgård och odling - bl. a jord, gödsel och dekorationsprodukter. Huvudkontoret ligger i Örebro med fabriker strategiskt placerade över landet. Hasselfors Garden är marknadsledande på jord i Sverige och produkterna säljs även i Norge och Danmark. Företaget har ca 60 anställda och omsätter ca 260 milj.kr. Hasselfors Garden ingår i den finska Vapo-koncernens trädgårdsdivision, Grow and Care. Vapo är den största aktören inom bioenergiområdet i Östersjöregionen. Koncernen har drygt 1800 anställda och omsätter ca 6 miljarder kronor. Läs mer om oss på hasselforsgarden.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.