Reparationstekniker husbilar

Reparationstekniker husbilar

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar. I Örebro driver vi vårat stora skadecenter och vi servar varje år över 5000 husbilar på våra verkstäder runt om i Sverige. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center 6 stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Kortfattat om tjänsten reparationstekniker husbilar i Örebro

 • Reparation av husbilars bodel
 • Fokus på trä/aluminium/glasfiber/plast, ej chassiriktning/plåtslageri
 • Allt från små skador till stora krockar och väggbyten
 • Perfekt för tidigare snickare, inredningssnickare, möbelsnickare, montörer etc.
 • Montering av extrautrustning på husbilar (Luftkonditionering, TV-lösningar, multimedia etc)
 • Heltidsjobb med fast lön

En dag som reparationstekniker på HYMER Center

Vi börjar våra arbetsdagar med ett personalmöte där vi går igenom dagen och eventuella kundärenden. God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept. Ditt arbete kommer att vara varierande och skadorna på husbilarna skiljer sig mycket åt. Det kan vara enklare jobb som att byta en plastkofångare, eller större krockar där hela väggar och tak samt inredning repareras.

I dina arbetsuppgifter ingår det också att montera extrautrustning under vissa perioder. Exempel på sådan utrustning är luftkonditionering, multimedia och WIFI-lösningar.

Vi utbildar dig

Att reparera en husbils bodel innebär främst arbete med trä, plast och aluminium. Det innebär också en hel del demontering och montering av träinredning. Men allt inom husbilars konstruktion kan vi, och det kommer vi utbilda dig på.

Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och har därför stora möjligheter att internutbilda dig både på plats i Örebro av dina medarbetare, men även på fabrikerna där husbilarna tillverkas. Att vi finns på fem platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Kravlista

 • Vara intresserad av att arbeta med trä
 • Nyfikenhet och viljan att lära sig reparationsmetoder
 • Ordning och reda
 • B-körkort
 • Goda språkkunskaper i Svenska

Plus i kanten, men inga krav
 • Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning inom trä/finsnickeri
 • Datorvana
 • Språkkunskaper i Engelska

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast

Vi har inga krav på långa CV:n eller personliga brev. Vi är mer intresserade av ett kortfattat mail om varför du skulle passa för tjänsten. Din kontaktperson är eftermarknadschef Marcus Engstrand som är den som tar emot din ansökan när du använder Ansök nu-knappen. Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 6 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i
Örebro, en i Ängelholm, två i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i
Sverige.