Säljare Husbilar

Säljare Husbilar

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center fem stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Kortfattat om tjänsten Säljare husbilar & husvagnar
 • Marknadens mest anrika varumärken i premiumklassen
 • Nya husbilar av märkena HYMER, Bürstner och Carado
 • Anläggningen i Örebro är en av Sveriges största leverantörer av husbilar
 • Begagnade husbilar av samtliga varumärken, samt lite husvagnar
 • Kundkontakt i hallen, via telefon och e-post/chat
 • Tjänsten är på HYMER Center Örebro i Örebro
 • Heltidsjobb med fast lön

En dag som säljare på HYMER Center

Som säljare på vår anläggning i Örebro kommer du att jobba med försäljning av nya husbilar från de Europaledande varumärkena HYMER, Carado och Bürstner, samt begagnade husbilar av samtliga varumärken. Du deltar i hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kunden, till leverans av fordonet och uppföljning av kunden. Din kundgrupp består av besökande kunder i vår utställningshall samt inkommande förfrågningar via hemsida, email, chat och telefon. Din arbetsdag kommer vara innehållsrik och växlande. Du är en viktig kugge i processen för att våra kunder bemöts och omhändertas på ett kundorienterat och säljande sätt, då du är vårt företags ansikte utåt. Du deltar också i att bilar och utställningshallar hålls i ett säljande skick.

Vi säljer husbilar i premiumklassen där det genomsnittliga priset på de nya husbilarna vi säljer är över 1.000.000 kr. Kundgruppen är blandad ålder, med den större delen i åldern 50+. En trevlig kundgrupp som alltid uppskattar ett leende på läpparna och värdesätter personligt engagemang.

Vi utbildar dig

Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig om allt med husbilar och tekniken bakom. Vi har stor möjlighet till detta på plats i Örebro av dina medarbetare. Att vi finns på fem platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag. Viss utbildning kan även vara placerad hos chassitillverkarna och husbilstillverkarna.

Kravlista
 • Tidigare erfarenhet av sälj, dock ej husbilar
 • God social förmåga att kunna kommunicera med kunder
 • Vara tekniskt intresserad
 • Orädd för telefonkontakt och god datorvana
 • Nyfikenhet och viljan att lära sig
 • Ordning och reda
 • Goda språkkunskaper i Svenska

Plus i kanten, men inga krav
 • Tidigare säljerfarenhet inom fordon av olika slag
 • Språkkunskaper i Engelska

Löpande rekryteringsprocess, hör av dig snarast

Vi har inga krav på långa CV:n eller personliga brev. Vi är mer intresserade av ett kortfattat mail om varför du skulle passa för tjänsten. Din kontaktperson är försäljningschef Fredrik Engstrand som är den som tar emot din ansökan när du använder Ansök nu-knappen. Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 5 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.