Chassitekniker/Fordonstekniker husbilar

Chassitekniker/Fordonstekniker husbilar

Husbilsbranschen är en starkt växande framtidsbransch och i media nämns husbilen ofta som lösningen på vårt framtida semestrande och nyckeln till avkoppling i våra hektiska liv. Vi på HYMER Center är med och leder utvecklingen av branschen, och behöver nu fler hängivna medarbetare till vårt team.

Vill du arbeta med chassi och motor på exklusiva husbilar? Är du noggrann och kvalitetsmedveten? Då ska du söka tjänsten som Chassitekniker/Fordonstekniker hos oss!


Hur ser din arbetsdag ut?

Som chassitekniker/fordonstekniker kommer du först och främst att arbeta med underhållsservice på vår auktoriserade Fiatverkstad med egna samt kunders husbilar. Dessa är byggda på transportbilschassier så som Fiat Ducato, Ford Transit och Mercedes-Benz Sprinter, mm. I dina arbetsuppgifter kommer det dessutom ingå montering av extrautrustning samt reparationer av husbilarnas bodel och interiör. Du kommer även att arbeta med modern felsökning.


Vem söker vi?


Vi vill att du minst har gymnasial fordonsutbildning samt några års yrkesvana som fordonsmekaniker. Du känner dig själv som en tusenkonstnär och är van att arbeta självständigt. Du är stolt över din yrkesskicklighet och har förmåga att utföra dina arbetsuppgifter med kvalité. Du är van vid att arbeta med dagens moderna felsökningsteknik och har ambition att lära dig morgondagens teknik.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare. Ett företag med över 50 års erfarenhet och ständig tillväxt. Vi håller rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi "Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget" genomsyrar hela vår verksamhet.

Skicka din ansökan

Då vi vill hitta rätt person omgående till denna tjänst kommer vi fortlöpande hantera de ansökningar som kommer in. Skicka in din ansökan snarast!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center har en årsomsättning på över 400 miljoner kronor och är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning och fullservice av husbilar med 6 helägda försäljningsanläggningar.
Vi har bedrivit vår verksamhet i över 50 år sedan 1968 och levererar idag husbilar från HYMER-gruppen – Europas största och anrikaste husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg samt en i Umeå. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 50 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.