Kökssäljare

Kökssäljare

En av våra medarbetare har valt att söka sig till nya utmaningar och vi söker nu därför vår nya stjärna som kan förstärka vårt säljteam på B2C och följa med på vår resa till att alltid vara det självklara valet när våra kunder går i kökstankar.

HTH Köksforum i Örebro säljer och monterar premiumkök till konsument, projekt och husföretag. Vi vet att köket är det viktigaste rummet i hemmet och vi är specialister på att skräddarsy kökslösningar som passar våra kundens behov. Vi är idag Örebros störta levrantör av kök i premiumsegmentet.

Vi vill gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och att du är van att driva ditt eget arbete framåt och ta stort eget ansvar då du själv driver hela processen från första mötet med kund till ritning och offert och slutligen till leverans av deras nya kök. Du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt och förstår vikten av noggrannhet i allt du gör för att hela kedjan ska hålla den kvalité HTH Köksforum står för.

Du har öga för detaljer och är intresserad av köksdesign och inredning och kan med din kompetens guida våra kunder rätt i sin process. Självklart är du serviceminded och anpassningsbar i både ditt bemötande och din kommunikation med våra kunder. Du förstår vikten av deadlines och löften till kund och du triggas av att hitta lösningar för att komma till avslut med dina affärer. Du håller hög servicenivå genom kundens hela köksprocess och vårdar vårt varumärke även efter avslutad affär.

Du tar egna initiativ och har förmågan att prioritera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt och agerar professionellt likväl internt som externt. Du har goda kunskaper i både tal och i skrift på svenska och har grundläggande kunskaper inom Office-paketet.

Tidigare erfarenhet av att rita kök är meriterande, men inget krav då du kommer att få utbildning i detta.

Dina ansvarsområden:

Bemanna vår butik och ta emot såväl bokade som spontana kundbesök, samt göra bokade hembesök hos potentiella kunder. HTH Köksforum Örebro erbjuder sina kunder helhetslösningar och i din roll ingår även att tillsammans med våra egna snickare hjälpa kunder med att planera kringarbeten kopplade till deras köksrenovering.

Du förstår vikten av att butiken är vår levande katalog och månar om att hålla den fräsch, inspirerande och uppdaterad.

Du ansvarar för din egen individuella försäljningsbudget, men förstår samtidigt vikten av att du och dina kollegor arbetar som ett team för att stärka HTH's varumärke ytterligare och för att nå vår vision: 100% nöjd kund.

Du rapporterar till Butikschef för B2C i Örebro. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid måndag-fredag kl.09.00-18.00 och varannan lördag kl.10.00-15.00. Vi erbjuder dig en fast garantilön, samt att du erhåller provision baserad på dina egna resultat.

Vi vill ha din ansökan senast 31juni 2022 och vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Ytterligare upplysningar om tjänsten eller rekryteringsprocessen lämnas av Mikaela Funke på mifu@hth.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Funke
Telefon 073-509 65 25
Email Mejla Mikaela Funke
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hth.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HTH grundades av bröderna Hans Henning och Tonny Haahr år 1966. De två duktiga hantverkarna hade tidigare arbetat med kök för andra leverantörer, men de var inte nöjda."Man måste kunna göra det här bättre", tänkte de och den filosofin ligger bakom grundadet av HTH.

I dag har de tre HTH-fabrikerna i Danmark över 1 200 medarbetare och motsvarande antal anställda arbetar med försäljning och köksrådgivning i butikerna.

Även om mycket har ändrats sedan företaget grundades är filosofin fortfarande densamma.

HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 75 000 kök. Det innebär att HTH är en av Nordeuropas största köksproducenter.

HTH Kök kan förutom köksinredning även leverera inredning till badrum och garderober samt projektlösningar till företag i större och mindre omfattning.

HTH är en del av Nobia Danmark A/S, som ingår i den svenska koncernen Nobia AB. Nobia AB är en av Europas ledande kökstillverkare med 20 starka varumärken.