Snickare till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB)

Snickare till HEBAB (H.Einarsson Byggnads AB)

HEBAB (H. Einarsson Byggnads AB) är inne i ett expansivt skede och vi söker därför ambitiösa och duktiga snickare till vårt verksamhetsområde, Örebro Län.

Vår byggverksamhet inom nybyggnation, ombyggnation och försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med fler kompetenta snickare. Du kommer att ingå i ett team om 6–8 yrkesarbetare som arbetar med beställningar från våra avtalskunder, försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatkunder.

Vi söker dig som är snickare i Karlskoga eller Örebroområdet samt vill arbeta med mindre entreprenader och byggservice. Du har yrkesbevis, några års erfarenhet samt är noggrann, självständig och initiativrik. B-körkort är krav och du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.
Vi förutsätter att du har lätt för sociala kontakter såväl med kunder, kollegor, chefer och samarbetspartners.

Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag, statliga myndigheter samt kommunala bostadsbolag. Vi ser hela Örebro Län med omnejd som vårt arbetsområde.

HEBAB erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, din insats värdesätts och där vi hjälper varandra att utvecklas. Det ska vara kul att gå till jobbet som anställd på HEBAB.

INFO OM FÖRETAGET
HEBAB, H.Einarsson Byggnads Aktiebolag med säte och huvudkontor i Karlskoga är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

I dagsläget är HEBAB ca 30 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 2st golvbolag samt 1st plåtföretag. Vi är totalt ca 160 anställda och omsätter ca 180 mij/år.

För mer information om tjänsten kontakta:
Arbetschef, Victor Jacobsson via mail på victor.jacobsson@hebab.nu alternativt via telefon på 0586-721730

Välkommen med din ansökan via formuläret senast 15 juni 2021.
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hebab.nu/
Sista ansökningsdag 15 juni 2021 (1 dag kvar)