Redovisningsekonom till Gustavsvik Resorts AB

Redovisningsekonom till Gustavsvik Resorts AB

Tjänstebeskrivning

Är du vass på löpande redovisning och månadsbokslut och känner att en bred tjänst inom ekonomi är något för dig? Trivs du i en ansvarstagande roll där ditt engagemang och din nyfikenhet för vad som egentligen döljer sig bakom siffrorna är lika viktigt som siffrorna i sig? Vill du dessutom jobba på en arbetsplats där en fantastisk teamkänsla genomsyrar organisationen men som också ställer krav på att du är en lagspelare?

Då kan tjänsten som redovisningsekonom på Gustavsvik vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till Gustavsvik söker vi nu en redovisningsekonom. Som redovisningsekonom ingår du i ett team om tre personer som tillsammans ansvarar för ekonomin. Du erbjuds en varierande tjänst där ni samarbetar tätt och hjälps åt med samtliga områden varav ditt huvudsakliga ansvarsområde är den löpande redovisningen. Inledningsvis får du stöttning i arbetet med månadsbokslut och årsredovisning med målet att du ska kunna och vilja arbeta självständigt med dessa delar efter en tid. Efter hand kommer du att introduceras i vårt lönesystem och arbetsuppgifter förknippade med löneadministrationen. Gustavsvik Resorts AB ägs till 45 % av Örebro kommun så du kommer även att ansvara för rapporteringen mot Örebro kommun. Du jobbar tätt ihop med VD och på sikt kommer du att få möjlighet att ta dig an mer avancerade analyser som tex. avvikelser mellan utfall och budget, framtagande av nyckeltal mm.

Du kommer till exempel att:
 • Främst ansvara för den löpande redovisningen
 • Skapa underlag och rapporter till Örebro Kommun
 • Upprätta momsdeklarationer och hjälpa till med lönearbetet
 • Upprätta månadsbokslut och på sikt även årsbokslut och årsredovisning
 • Utföra kontoanalyser
Tjänsten passar dig som är prestigelös och vill jobba brett inom ekonomiområdet. Gustavsvik präglas av en fantastisk laganda där alla ställer upp för varandra. Samtliga medarbetare hjälps åt med det som behövs under högsäsongen där hela företaget samarbetar över avdelningarna för att göra det bästa för gästerna. För att trivas här ser vi det som en självklarhet att du också vill bidra till den goda sammanhållningen som vi har.

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med löpande redovisning. Du bör ha flera års erfarenhet av redovisning för att känna dig tillräckligt trygg i rollen.
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom krävs följande erfarenheter:
 • Löpande bokföring
 • Momsredovisning
 • System samt datorvana med grundläggande kunskaper inom Excel
 • Relevant utbildning eller motsvarande kunskaper
Det är även meriterande om du har:
 • Erfarenhet av lönearbete
 • Kan upprätta bokslut och årsredovisning
Vi ser att du som söker är en person som är nyfiken, engagerad och mån om att vilja representera det företag som du arbetar på. Du vill därför även förstå vad siffrorna representerar där du vill arbeta vidare och gärna ta fram egna analyser. Du trivs med andra ord i en ansvarstagande roll där du också blir värdefull för företaget. Vidare är du flexibel och vill hjälpa till där det behövs och har därmed ett gott servicetänk gentemot dina kollegor såväl som leverantörer och kunder. I din roll som redovisningsekonom är det mycket att hålla reda på mellan våra avdelningar varför arbetat kräver att du kan prioritera det som är viktigast för stunden.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Vi har roligt på jobbet och stöttar varandra i det dagliga arbetet och det är viktigt att du är en person som kan och vill bidra till vår gemensamma arbetsmiljö.

Övrigt

Start: Februari/mars
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, vardagar
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, ekonomi, redovisning, redovisningsekonom, bokföring
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.