Operativ Bemanningsplanerare till Green Cargo

Operativ Bemanningsplanerare till Green Cargo

Operativ bemanningsplanerare sökes till Green Cargo i Hallsberg

Ett utmärkt tillfälle för dig som är i början av karriären inom HR, har just avslutad en utbildning inom personalvetenskap eller har likvärdig erfarenhet. Att jobba som bemanningsplanerare innebär att man ska kunna planera för bemanningen både på lång sikt med hänsyn till semesterperioder, men även på kort sikt om det kommer in akuta sjukskrivningar under samma dag. För att du ska få en så bra start som möjligt kommer du få en gedigen introduktion till dina framtida arbetsuppgifter och ansvarsområden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Green Cargo är möjligheten till karriärutveckling stor, därmed trivseln och stoltheten ännu större vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en betydande roll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Syftet med rollen är att ansvara för att skapa och optimera turer, scheman och resursplaner för samtliga lokförare och bangårdspersonal i Green Cargos produktion med hänsyn tagen till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler och med fokus på Green Cargos övergripande mål

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera för bemanningen både på lång sikt med hänsyn till semesterperioder, men även på kort sikt om det kommer in akuta sjukskrivningar under samma dag för att uppnå kostnadseffektiv produktion.
  • Ansvara för att skapa och optimera schema, turer och resursplaner för samtliga lokförare och bangårdspersonal i Green Cargos produktion med hänsyn tagen till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler.
  • Ansvara för att arbeta med framtagande frånvaro och utbildningsplanering från 24 månader framåt ner till kommande planeringsperiod för lokförare och stationär personal för att uppnå kostnadseffektiv produktion.
  • Skapa och ta fram underlag för semester och fridagsplaner
  • Löpande testa olika inställningar i optimeringssystemen för att hitta de mest optimala inställningarna för resursoptimering
  • Lämna resursåtgång vid nya affärer/upplägg. Dokumentera hur förändringar i produktionsplanen påverkar resursåtgången
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra enheter på avdelningen samt andra avdelningar inom Green Cargo.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen med relevans för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du god kännedom om kollektivavtal och arbetsrätt.

Som person har du en förmåga att se helheten och har god samarbetsförmåga med övriga i en organisation. Du är en god kommunikatör, är noggrann, ansvarstagande, drivande och har ett högt säkerhetstänk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/