Lokplanerare till Green Cargo i Hallsberg

Lokplanerare till Green Cargo i Hallsberg

Lokplanerare till Green Cargos Driftcenter i Hallsberg

Som lokplanerare hos Green Cargo får du en väldigt bred roll med kontaktpunkter i hela Norden. Du kommer att arbeta operativt med ansvar för det dagliga arbetet och optimeringen av lokplanen, lång och kortsiktigt. Har du ett tekniskt intresse och en fallenhet för lok kommer du trivas som lokstyrare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Green Cargo är möjligheten till karriärutveckling stor, därmed trivseln och stoltheten ännu större vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
  • Ansvarar för att optimera lokplanen efter uppkomna avvikelser för att klara befintliga uppdrag.
  • Ta emot larm om olycka/tillbud och registrerar samt vidarebefordrar informationen till ansvarig funktion.
  • Verkar som support vid uppkomna skador på fordon och styr vid behov loket till verkstad.
  • Optimering och fördelning av resurser
  • Säkerställer tillgången av lok inom Green Cargos verksamhet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samarbetar med övriga funktioner på Driftcenter som övervakar och hanterar Green Cargos produktionsplan i Sverige, Norge och Danmark. Du rapporterar till gruppchef resursstyrning.

Tjänsten innebär skiftarbete, dag, kväll, natt samt helg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmågan att se helheten och beroenden i järnvägsnätverket. Du har ett tekniskt intresse och en mekanisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från trafik-, transport- eller personalledning. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsbranschen.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god systemvana. Då vi internt kommunicerar på svenska så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och visar god förståelse för åtaganden mot kund. Vidare är du säkerhetsmedveten, effektiv och noggrann. Du kommunicerar väl och samarbetar med lätthet med andra avdelningar och funktioner. Du är stresstålig och har hög initiativ- och beslutsförmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech