Utesäljare med stort driv och kreativitet

Om jobbet

Arbetsuppgifter:
Du kommer att bearbeta både nya frisörer/salonger och även utveckla befintliga kunder. Detta gör du genom personliga besök där du marknadsför och säljer våra produkter, samtidigt som du bygger långsiktiga relationer. Du kommer ibland även att medverka vid kvällskurser på salongerna och events.

Personliga egenskaper
Du som söker skall brinna för säljyrket och ha en stor social kompetens och att skapa nya relationer är du proffs på. Du är en flexibel och kreativ person och en sann tävlingsmänniska. Du gillar högt tempo och har en god planeringsförmåga och är uppfinningsrik och har viljan att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som har:
- Dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning

- Ordningssinne och är strukturerad

- Goda IT Kunskaper (Microsoft Office, Microsoft Dynamics Nav)

Krav:
- Körkort B

- Minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning.

- Svenska och engelska i tal och skrift
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Grazette of Sweden AB är ett svenskt företag i stort expansivt skede inom hårvårdsbranschen med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen och vi säljer enbart till frisörer och frisörsalonger. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag står för stora delar av den totala försäljningen på den svenska frisörmarknaden. Grazette of Sweden är även representerade internationellt i 10 länder.