Säljare med stort driv och kreativitet

Säljare med stort driv och kreativitet

Grazette of Sweden söker professionell säljare till sitt mest expansiva distrikt.

Du kommer att utgå från egna hemmet och ha Örebro – Västerås – Linköping som ditt distrikt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bearbeta både nya frisörer/salonger och även utveckla befintliga kunder. Detta gör du genom personliga besök där du marknadsför och säljer våra produkter, samtidigt som du bygger långsiktiga relationer. Du ibland även att medverka vid kvälls- och helgkurser på salongerna och events.

Personliga egenskaper:

Du som söker skall "brinna" för säljyrket och ha en stor social kompetens och att skapa nya relationer är du proffs på. Du är en flexibel och kreativ person och en sann tävlingsmänniska. Du gillar högt tempo och har en god planeringsförmåga och är uppfinningsrik samt har viljan att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som har:

Dokumenterad resultat av uppsökande försäljning. Driv, affärsmässig och är strukturerad. Goda IT Kunskaper (Microsoft Office, Microsoft Dynamics Nav). Meriterande är erfarenhet från sälj i frisörbranschen.

Krav:

Körkort B

Minst 3 års erfarenhet av uppsökande
försäljning.

Svenska och engelska i tal och skrift

Frågor gällande ovanstående tjänst besvaras av Erik Moralo Heed, VP Sales & Marketing Director, genom tidsbokning via mail till erik.moralo-heed@grazette.se

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@grazette.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.grazette.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette Of Sweden AB är ett svenskt företag som befinner sig i ett mycket expansivt skede i sin verksamhet inom hår- och hudvårdsbranschen, med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen, vi tillverkar produkter till egna brands för den svenska och internationella frisörmarknaden, såväl som till andra varumärken inom hud, hår, skägg och SPA-världen.
Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag även är representerat internationellt i 10 länder.