Säljare med stort driv och kreativitet

Säljare med stort driv och kreativitet

Grazette of Sweden söker professionell säljare till sitt mest expansiva distrikt. Du kommer att utgå från egna hemmet och ha Örebro – Västerås – Linköping som ditt distrikt.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bearbeta både nya frisörer/salonger och även utveckla befintliga kunder. Detta gör du genom personliga besök där du marknadsför och säljer våra produkter, samtidigt som du bygger långsiktiga relationer. Du ibland även att medverka vid kvälls- och helgkurser på salongerna och events.
Personliga egenskaper

Du som söker skall "brinna" för säljyrket och ha en stor social kompetens och att skapa nya relationer är du proffs på. Du är en flexibel och kreativ person och en sann tävlingsmänniska. Du gillar högt tempo och har en god planeringsförmåga och är uppfinningsrik samt har viljan att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som har:

Dokumenterad resultat av uppsökande försäljning. Driv, affärsmässig och är strukturerad. Goda IT Kunskaper (Microsoft
Office, Microsoft Dynamics Nav). Meriterande är erfarenhet från sälj i frisörbranschen.

Krav:

Körkort B
Minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning.
Svenska och engelska i tal och skrift
Frågor gällande ovanstående tjänst besvaras av Erik Moralo Heed, VP Sales & Marketing Director, genom tidsbokning via mail till erik.moralo-heed@grazette.se
Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@grazette.se
Mer info
Kontaktperson Erik Moralo
Email Mejla Erik Moralo
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://grazette.se/sv
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grazette of Sweden AB är ett svenskt företag i stort expansivt skede inom hårvårdsbranschen med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen och vi säljer enbart till frisörer och frisörsalonger. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag står för stora delar av den totala försäljningen på den svenska frisörmarknaden. Grazette of Sweden är även representerade internationellt i 10 länder.