Hyr ut pensionärer! Bli franchisetagare

Hyr ut pensionärer! Bli franchisetagare

Om du funderar på att starta företag, men kanske är lite tveksam eftersom du vet att det krävs hårt arbete för att lyckas.

Då har jag goda nyheter till dig! Bli franchisetagare!

Du behöver inte kämpa ensam med ditt företag när du ansluter dig till oss. Vi hjälper dig på vägen så att du snabbare och enklare kan njuta av friheten av att vara företagare, hjälpa kunder och få möjligheten att tjäna pengar.

Test

Ta det här testet för att se om du passar
som franchisetagare hos oss:

· Vill du ha både privatpersoner och företag som kunder i branschen som omsatta över 60 miljarder 2021?

· Ser du fördelarna med personal som är 55+?

· Tror du att man kan leva på sin pension?

· Tror du kunder uppskattar kompetens, erfarenhet och rutin?

· Vill du få möjligheten att tjäna bra med pengar?

· Gillar du att göra andra människor nöjda och glada?

Svarade du JA på frågorna?

GRATTIS! Det är dig vi vill ha som franchisetagare!

Hej förresten, jag heter Michael Strauss och det är jag som startade GOveteran för över 15 år sedan. Jag letar nu efter dig som vill ta ett nytt steg i livet och prova något nytt. Du som vill ingå i ett nätverk med 15 duktiga kollegor som är egna företagare på 60 orter från Sundsvall till Helsingborg.

Så här kommer dina dagar att se ut

Som franchiseföretagare hos oss får du hjälp att starta upp och bygga din verksamhet. Du bör vara inriktad på att arbeta med försäljning, rekrytering och ledarskap. Du kommer att bygga upp ett team av medarbetare som med hjälp från huvudkontoret och kollegorna runt om i landet ska ge våra kunder riktigt bra tjänster och kundupplevelser. Men du kommer framför allt arbeta med att skapa och bevara goda kundrelationer.

Är du rätt person så kommer det här att vara roligt och lönsamt. Den här möjligheten passar lika bra för kvinnor som män i alla åldrar.

Vi är ett litet företag med stora resurser, vi är snabbfotade och fokuserade på att göra det absolut bästa för våra kunder.

Du är aldrig ensam

Hos oss får du alltid hjälp med att bli
så framgångsrik som möjligt.

Intresserad? I så fall vill jag att du kontaktar mig så fort du kan. Varför inte göra det nu, när du har det i tankarna? Vi intervjuar löpande så ring eller maila mig redan idag så att inte den här möjligheten glider dig ur händerna. Du når mig på telefon 070- 6625464 eller så mailar du mig på michael.strauss@goveteran.se

Bästa hälsningar

Michael Strauss

Sökord: franchisetagare, säljchef, säljare, entreprenör, försäljning, distrikt, kund, företag, marknadsföring, B2B, eget företag, butik, rekrytering, projektförsäljning, chef, femtiofemplus, veteranpoolen, veterankraft
Mer info
Kontaktperson GOveteran
Telefon 070-662 54 64
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.goveteran.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GOveteran är Sveriges första veteranföretag grundat 2005.

Var tredje person i Sverige idag är veteran. Det motsvarar drygt 3 miljoner personer. Vi har både till privatpersoner och företag i branschen som omsatta över 60 miljarder 2021.

Idag finns det fler och fler erfarna, kompetenta och passionerade pensionärer som har mycket kvar att ge. Samtidigt hinner många människor inte med sina hushållssysslor - kanske är man mitt i småbarnsåren, satsar fullt ut på en karriär, har blivit sjuk eller gammal och varken orkar eller kan utföra sysslorna längre.

Vårt koncept är rätt för dig som motiveras och drivs av något av följande:
  • Försäljning
  • Rekrytering
  • Ledarskap
Franchisetagare kan du bli oavsett ålder. Det viktiga är att du är affärsmässig med rätt personlighet och inställning!

Är du intresserad av att av att bli franchisetagare för GOveteran eller känner du någon som kan vara intresserad?