Account Manager/Säljare

Account Manager/Säljare

Drivs du av att göra affärer?
Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i övre Götaland?
Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig med energi, skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Bli Account Manager/Säljare på Sveriges snabbast växande studentföretag, Galio of Sweden!

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Vill du vara en del av vår resa? Häng med!

Om rollen
I rollen som Account Manager/Säljare har du ett eget ansvar för ditt område och du blir en viktig del i vårt snabbt växande team! Vi ser gärna att du bor i, och/eller kan utgå från området kring Linköping, Norrköping, Örebro eller Västerås.

Du arbetar både med befintliga och nya skolor, men ditt fokus ligger på att skapa nya affärsmöjligheter.
Ditt ansvarsområde utöver att genomföra kundmöten är prospektering, mötesbokning, förhandling, offert och avtalshantering.

Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv, och att du ger inte upp i första taget.
Din arbetsroll bygger på frihet under eget ansvar. Det innebär att du planerar ditt eget schema och jobbar mycket självständigt.

Tjänsten är på 100%.
B-körkort är ett måste.

Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde så snart som möjligt.
Plats: Västergötland
Lön: Grundlön + attraktiv provisionsmodell

Känner du igen dig i beskrivningen och vill veta mer om tjänsten? Kul! Då klickar du dig vidare i länken för att läsa mer eller ansöka
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://galio.se/tips/karriar
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Galio of Sweden är ett snabbväxande livsstilsvarumärke med passion för mode och design. Vi fokuserar på att sälja studentmössor och accessoarer med hög kvalité till rätt pris. Vårt mål är att vara elevkårens och elevens självklara val av leverantör.

Vårt arbete som rör hållbarhet är ett exempel. Vi vill i så stor utsträckning som det går, värna om vår natur och vårt klimat. Vi har gjort medvetna val genom att byta ut vår bilpark till miljövänligare hybridbilar, konfetti som regnar bort och smarta material som är snällare mot framtiden. Vi månar också om våra medmänniskor. Årligen skänker vi pengar till utvalda engagemang som vi valt att stötta. Ångestpodden och Enable for life är bland annat två aktörer som fått tagit del av vår omtanke. Galio of Sweden är det schyssta alternativet på marknaden.