Förvaltare till Futurum med visionen – Miljöer värdiga våra barn

Förvaltare till Futurum med visionen – Miljöer värdiga våra barn

Vill du vara med och göra skillnad?

Vårt fastighetsbestånd växer, därför söker vi nu ytterligare en kollega:
Förvaltare, som delar vår vision - "Miljöer värdiga våra barn"
Futurum Fastigheter i Örebro AB har ett tydligt fokus på barn och ungdomar och på den personal som arbetar i våra lokaler. Vår uppgift är att tillhandahålla miljöer dit de beger sig med glädje för att göra ett bra jobb och för att skaffa sig kunskap för att kunna växa och utvecklas. Vi skapar helt enkelt mervärde för våra kunder - barn & ungdomar!

Vi förstärker därför ytterligare vår organisation med en Förvaltare, Du som vill hjälpa till att fortsätta utveckla företaget och navigera mot rätt mål. Uppdraget innebär bland annat att Du tillsammans med den övriga organisationen kommer att arbeta med utveckling av bolagets fastigheter.

Om tjänsten:

Som Förvaltare hos oss ansvarar du för fastighetens löpande underhåll, dagliga tillsynen och skötsel samt budget och budgetuppföljning. Du håller kontakter med myndigheter, planerar och beställer fastighetsunderhåll, reparationer samt gör upphandlingar gällande mindre entreprenader.

Vi söker Dig som har tidigare erfarenhet från byggnationer och installationer inom fastighetsområdet. Vi tror att Du har en utbildning inom fastighet- och/eller byggsidan.
Har Du examen som byggnadsingenjör på högskolenivå är detta självklart meriterande. Du har goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Som person har Du lätt för att kommunicera och Du uppskattar att lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Att hålla en god, professionell dialog med entreprenörer och leverantörer ser Du som en självklarhet i din roll.

Du har ett eget driv, förmågan att arbeta självständigt samtidigt som Du också uppskattar att leda och samarbeta med andra. Du arbetar strukturerat både efter eget huvud och givna instruktioner samt förmåga att kunna fatta beslut.

Det krävs att Du har ett stort intresse av att vilja lära känna och knyta goda relationer med våra kunder och samarbetspartners.

Sammanfattningsvis så vill vi att du har följande med dig:
  • Arbetslivserfarenhet som fastighetsförvaltare eller annan relevant branscherfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet från byggnationer och/eller installationer inom fastighetsområdet
  • Grundläggande datakunskaper
  • God svenska i både tal & skrift
  • B-körkort samt tillgång till egen bil
  • Examen som byggnadsingenjör på högskolenivå, gärna med inriktning mot miljö eller ekonomi, är meriterande.
När Du sedan väl är på plats erbjuder vi Dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater och där det är högt i tak.

Låter det här intressant?
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB, tel 019-12 60 49.
Din ansökan med ett personligt brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast 18/11 2018.

Du ansöker via www.personalpoolen.se/lediga-jobb
Mer info
Kontaktperson Åsa Quarfordt
Telefon 019-12 60 49
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid.
Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer i Örebro kommun.
Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 400 000 kvm lokaler.


Läs mer om oss på www.futurumfastigheter.se