Teknisk ingenjör sökes till stort bolag!

Teknisk ingenjör sökes till stort bolag!

Är du nyexaminerad ingenjör inom teknik och vill jobba i en bred roll? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Idag arbetar ca 15 st på avdelningen och du kommer tillhöra en grupp på 4 personer. Som systemingenjör kommer du arbeta med både framtagning av nya produkter samt produktunderhåll. Du kommer till exempel få till dig ett problem hos kund, som du sedan ser till att samla i hop ett team med olika kompetenser för att tillsammans hitta lösning för kunden. Det är viktigt att få fram rätt kravställning är både från kunden och kollegor. Du kommer ha ett övergripande ansvar för att rätt kompetenser finns och att en lösning presenteras, rollen som systemingenjör är bred och vi söker dig som ser detta som en spännande tjänst. Du som ny systemingenjör kommer få en introduktion vid start.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom tex. el,hydraulik, mekatronik eller elektro
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetat i programmet Matlab

Vi ser att du som söker är utåtriktad, drivande och nyfiken som person. Eftersom rollen innebär samordning behöver du ha en social kompetens och känna dig trygg i dessa sammanhang.

Villkor

Start: enligt ÖK
Ort: Örebro
Arbetstider: 8-17
Lön: enligt ÖK
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt svenskt industriföretag som utvecklar och tillverkar sina egna produkter.
Företaget är i en expansiv fas och vill fortsätta bygga upp kompetens och erfarenhet för att stödja produktion och utveckling av nuvarande utrustning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.