Teknisk relationsbyggande utesäljare sökes!

Teknisk relationsbyggande utesäljare sökes!

Är du teknik intresserad, gillar att resa och arbeta med försäljning?

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att arbeta med relationsbyggande försäljning där du ansvarar för hela säljprocessen som innebär att bearbeta befintliga som nya kunder.
Du analyserar marknaden, bokar möten, gör kundbesök, ställer ut på mässor, utfärda offerter, upprätta avtal och hjälpa till med teknisk support vid behov. Kunderna finns främst inom process- , pappers- stål och gruvindustrin. Området du kommer att arbeta i är från dalarna ner till göteborg. Du kommer att få mycket ansvar under frihet och det är viktigt att du är driven och har ett affärssinne.

Din profil

För att passa in på företaget så bör du uppfylla följande;

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning, gymnasiet eller högskola. Helst inom mekanik eller maskin.
  • Resbar
  • Bra svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av maskin eller mekanik
  • Erfarenhet av sälj eller inköp
  • Erfarenhet av affärssystem som SAP, oracle eller movex.
För att passa in denna roll tror vi att du är teknik intresserad och driven. Du är lösningsorienterad och flexibel. Du är kommunikativ och serviceminded.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: enligt överrenskommelse
Lön: enligt överrenskommelse
Ort: Örebro
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. De är starka i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.