Teknisk dokumentatör till konsultbolag

Teknisk dokumentatör till konsultbolag

Har du en teknisk utbildning och är intresserad av teknisk dokumentation? Vi söker nu dig som vill vara en del av ett av Sveriges största konsultbolag och arbeta som teknisk informatör. Tjänsten är varierande och utvecklade som bjuder på många utmaningar. Missa inte denna chans.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till vår spännande kund och till oss på Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som teknisk informatör kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter som till exempel dokumentation av instruktionsböcker, utbildningsmaterial, metodstudiekataloger och specifikationer. Du kommer främst att producera dokumentation i text men även illustrationer kan förekomma. Vår kund är verksamma inom fordonsbranschen och andra tillverkningsindustrier där tanken är att ditt arbete kommer variera, du kommer att sitta både ute hos kund i spännande projekt men också inhouse. Som konsult arbetar du i varierande projekt hos både stora och mindre kunder.

Din profil

Vi ser att du är en driven, social och engagerad person som trivs i en konsultroll. Du brinner för tekniska dokumentationer och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen. Du är skicklig på att både förstå och beskriva tekniska system och produkter.

För att vara aktuell för tjänsten som teknisk informatör ser vi att du uppfyller följande:
  • Högskoleingenjör eller motsvarande KY/YH eller högskoleutbildning
  • Kommunicera flytande på svenska och engelska
  • Intresse för teknisk dokumentation
  • Lätt för att beskriva tekniska system och produkter
Meriterande:
-Känner till eller har kunskap i: FrameMaker, InDesign, Adobe Illustrator, Creo Illustrate, Adobe Acrobat, XML-editor, Arbortext Isodraw, Office paketet.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Örebro

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till vår spännande kund och till oss på Framtiden.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultbolag som varit verksamma sedan flera år tillbaka. Vår kund har en stor bredd och uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar dem lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. De arbetar med allt från design, komplett produktionsunderlag och prototypframtagning till verifierad slutprodukt. Du kommer som teknisk informatör tillhöra en nystartad avdelning som på sikt har mål att växa med flera medarbetare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.