Ordningsam ekonomiassistent sökes!

Ordningsam ekonomiassistent sökes!

Är du utåtriktad, självgående samt har en tydlig struktur i arbetet? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta mycket med att rätta till fakturor som blivit fel, det ingår även att upprätta och underhålla beställningar i abonnemangsform. En typisk arbetsdag kan innebära att registrera inkomna beställningar, korrigera felaktigheter, ha kontakt med både säljare och kunder samt underlätta arbetet för den vardagliga administrationen. Du kommer arbeta i UpSales samt deras egna administrationssystem. Tjänsten är på 50% och du kan vara en student som går andra eller tredje året på universitetet.

Din profil

För att passa i rollen som ekonomiassistent behöver du vara väldigt ordningsam, detta då det är lite som ett detektivjobb där du kommer sitta mycket med felaktiga fakturor. Eftersom företaget är ganska litet är stämningen familjär och de värnar mycket om varandra, därför riktar vi oss till dig som är glad och social.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial ekonomiutbildning (kan vara pågående utbildning)
  • Svenska tal och skrift
Meriterande
  • UpSales
  • Datakunskap
Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: dagtid
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget säljer dokumenthantering och erbjuder sina kunder ett hjälpmedel som gör all dokumenthantering enkel och säker. Principen bygger på samma enkla och beprövande logik som den klassiska byggpärmen. Örebro kontoret består av cirka fem består och stämningen är väldigt familjär.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.