Nyexad Mättekniker till marknadsledande företag i Örebro

Nyexad Mättekniker till marknadsledande företag i Örebro

Är du nyexad mättekniker och vill utvecklas i en spännande roll som mättekniker? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som nyexad mättekniker på vår kunds företag kommer du att arbeta som konsult och vara uthyrd hos kund i olika mätprojekt. Rollen ställer krav på konsultmässighet, flexibilitet och noggrannhet.
Som nyexad mättekniker åker du ut till de olika byggnadsplatserna och mäter data för att sedan föra in dessa i olika system. Man är ute på anläggningar och gör utsättningar, inmätningar samt ritmätningar för hur projekt ska byggas. Som mättekniker arbetar man i flera projekt samtidigt och både större och mindre projekt.
Att vara Mättekniker innebär att byggprojektet är i ett mycket viktigt skede och det är viktigt att man arbetar professionellt och noggrant för att minimera fel. Som nyexad kommer du få en introduktionsplan och gå bredvid en erfaren mättekniker till en början.

Då du kommer att arbeta som konsult blir du ansiktet utåt för bolaget, då är det viktigt att du trivs med kundkontakt, att du är trygg i dig själv och att du tycker att det är kul att arbeta självständigt på sikt. Arbetet varierar geografiskt men håller sig till största delen runt omkring Örerbo

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom mät- och kartteknik på lägst YH/KY nivå.
  • Erfarenhet av något ritprogram från utbildning, topocad eller Auto CAD
  • Erfarenhet av totalstation GEO och GPS.
  • B-Körkort.
  • Svenska flytande i tal och skrift.
Meriterande:
  • Engelska
  • Arbetserfarenhet eller praktik inom bygg och anläggning.
  • Jobbat med totalstation tidigare
Du som ska arbeta här har ett gediget intresse för mätning, är noggrann och självgående. Social som trivs med kundkontakter.

Villkor

Ort: Örebro
Urval: Sker löpande, sök redan idag!
Omfattning: Heltid (arbetstiderna varierar mellan 06.30-16.30)
Start: Juni
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds företag är en komplett leverantör av högkvalitativa mätningstekniska tjänster. De har hög kompetens inom mätning och samlar in exakt de data som kunderna behöver.
Hos vår kund blir du uthyrd som konsult i olika uppdrag/projekt.
Företaget arbetar hårt och målmedvetet för att behålla deras ledande ställning inom mätbranschen, de hjälper kunder att förverkliga sina visioner - att gå från en vit fläck på kartan till ett framgångsrikt byggprojekt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.