Nätverkstekniker sökes till spännande företag!

Nätverkstekniker sökes till spännande företag!

Vill du jobba i en spännande miljö med ett härligt team? Har du ett stort intresse för teknik och vill jobba med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nätverkstekniker arbetar du med installation av data-, fiber-, kablage- och kommunikationsutrustning. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är underhåll och felsökning. Som en del av introduktionen kommer du till en början följa med en senior kollega på uppdrag. Du kommer att arbeta i Örebro och inom en 10 mils radie.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom el eller teknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Du ska vara ostraffad
  • Datavana
Meriterande:
  • Fibererfarenhet
  • Installationserfarenhet
Vi söker dig som är självgående och som vågar ta egna initiativ då självständigt arbete förekommer. Då spontana uppdrag dyker upp ser vi gärna att du är flexibel. Du kommer att arbeta i ett litet team, därför är det viktigt att att du har lätt för att umgås med andra och är samarbetsvillig.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Örebro
Arbetstider: 7-16

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialiserade inom telecom och infrastruktur. De finns i hela världen och har cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. Mer information om företaget ges under intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.