Montör sökes!

Montör sökes!

Är du som person driven, social och har ett stort intresse för montering? Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag vars mål är att vara ledande i Norden på tekniska installationer i fastigheter? Då ska du söka redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som ventilationsmontör på detta företag kommer du främst arbeta inom service. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att fixa aggregat, installera och montera ventilationslösningar ute hos kund samt planera, leda fördela och samordna arbetet på plats. Till en början kommer du få åka ut på jobb tillsammans med en mer erfaren person samt få lite mer enklare arbetsuppgifter innan du kommit in ordentligt i arbetet. Det är viktigt att du som söker är en händig person som samtidigt sätter kundens önskemål i fokus.

Din profil

I rollen som ventilationsmontör ser vi till dig som har god samarbetsförmåga, ansvarar för ditt eget arbete och utveckling samt har hög social kompetens. Eftersom företaget lägger stort fokus på att värna om sina kunder söker vi dig som är lösningsorienterad, noggrann samt alltid strävar efter att göra ett bra jobb. Som person ska du våga ta för dig och vara självgående.

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning (helst inom bygg/ hantverk)
  • Svenska i tal & skrift
  • B körkort
  • Minst 3 års erfarenhet som montör
Meriterande:
- Uppnått montör 1, 2 eller 3

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Örebro
Arbetstider: 7-16
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som grundades 1964 är ett familjeägt företag som erbjuder tekniska installationer och rådgivning till sina kunder, de projekterar, installerar samt svarar för drift och underhåll.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.