Mjukvarutestare sökes!

Mjukvarutestare sökes!

Är du noggrann och gillar kvalité? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som testare hos vår kund kommer du jobba inhouse i ett agilt team enligt scrum/sprint-metoden vilket innebär att man fokuserar på VAD som ska utvecklas snarare än HUR man rent praktiskt programmerar. Man jobbar fokuserat mot klara och tydliga mål. Fokus ligger på kundnytta/kommunikation samt att alla ser vilket arbete och vilka prioriteringar som görs.

I rollen som testare kommer du att kvalitetssäkra samt testa arbetet som utvecklarna gjort. Du som ny i rollen kommer få en gedigen introduktion med interna utbildningar, du kommer också att få ta rygg på en senior kollega. Som testare är det ditt ansvar att se till och kvalitetssäkra produkten innan den demonstreras för kund.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant högskoleexamen tex. dataingenjör eller systemvetare alt. YH utbildning inom test.
  • Utförda kurser inom testning
  • Intresse för kvalitet och testning
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska
Meriterande:
Om du som söker har tidigare erfarenhet av testning och byggt appar.

Vi ser att du som söker är social och noggrann. Vi ser även att du har ett genuint intresse för kvalitet och testning.

Villkor

Start: Omgående alt efter ök
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt ök
Ort: Örebro
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara med i uppstarten av Örebros utvecklingsteam som till en början kommer att bestå av 5 medarbetare med ambitionen att växa och bli fler. Dessutom kommer du få hjälp att bolla idéer med de andra kollegorna runt om i Sverige. På kontoret idag finns seniora kollegor med stor erfarenhet vilket innebär att du kommer att få lära dig av dom allra bästa inom sina områden; utveckling, test och utbildning. Vår kund lägger stor vikt i att ha rätt utmaningar och att samtidigt ha riktigt roligt på jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.