Mekanikkonstruktör sökes!

Mekanikkonstruktör sökes!

Är du nyfiken på konsultrollen och brinner för konstruktion? Har du en ingenjörsutbildning och stort intresse för teknik? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du att arbeta i varierande projekt i industri ute hos kund. Projekten är inom konstruktion och kommer främst innefatta nyutveckling av produkter men även produktförbättringar. Som junior mekanikkonstruktör kommer du att få en god introduktion till arbetsuppgifterna för att succesivt få allt mer ansvar. Arbetet sker i team tillsammans med kompetenta kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Ta fram tillverkningsunderlag (ritning och stycklista) utifrån layout
  • Konstruktion av kundanpassade komponenter och nya produkter
  • Leda och driva problemlösning, förbättringsarbete och avvikelsehantering i ditt konstruktionsarbete
Din profil

Skallkrav
  • Har relevant högskoleutbildning som maskiningenjör eller likvärdigt
  • God CAD-vana
  • Grundläggande kunskap om mekaniska konstruktioner, material, tillverkningsteknik mm
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska
Meriterande
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet från konsultbranschen
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt genuina teknikintresse. Vi ser att du har ett driv att utvecklas, är resultatinriktad som person och trivs i en konsultroll. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer samt har viljan att lära dig nya tekniker och avancerade produkter. Vidare är du en god kommunikatör som trivs att arbeta i en miljö där det uppmuntras att ställa frågor och komma med nya idéer och förslag.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse
Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. ÅF har idag cirka 4 000 medarbetare. Omsättningen år 2007 uppgick till ca 3,9 miljarder SEK.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.