Kontorsansvarig sökes till ledande företag!

Kontorsansvarig sökes till ledande företag!

Är du extremt serviceintriktad? Brinner du för att hjälpa andra? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig hos vår kund kommer du agera spindeln i nätet och det är därför viktigt att du är struturerad och service-minded. En typisk arbetsdag innebär att du tar hand om besökare som kommer till kontoret, hålla rent och snyggt, sortera post, beställa kontorsmaterial, ansvara för personalaktiviteter, förbereda frukost samt ta emot everanser.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
  • Stort intresse för service
Meriterande:
  • Gymnasieutbildning inom ekonomi
  • Engelska i tal och skrift
Vi söker dig som är strukturerad, glad och positiv. Då du kommer vara ensam på kontoret med denna roll ser vi gärna att du tar egna initiativ och är trygg i dig själv.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Örebro
Arbetstider: 07.30 - 13.00
Tjänsten är en visstidsanställning som pågår till årsskiftet
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av världens ledande kunskapsföretag. Under deras historia har fokus alltid varit att skapa värde för uppdragsgivarna, oavsett om det är ett mindre eller lokalt företag, en ideell organisation eller ett globalt storföretag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.